Çorum’un reklam sektöründe bir nevi ‘öncü’ şirketi Bir Medya, 2013 yılında hizmete başlayan ve 25 kişilik kadrosu ile özel öğrencilerin sosyal yaşama uyumlarını kolaylaştırmak ve günlük yaşam aktivitelerindeki yeterliliklerini artırmayı amaçlayan Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi için bir yemek verdi.

Bir Medya firma sahibi Atakan Akman, “Ailelerimizin evlatları için verdiği mücadelenin farkındayız ve onlara bir nebze olsun destek olmak istiyoruz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde en çok ilgiyi hak eden bu özel annelerin aramızda bulunmasından çok mutluyuz. Umarız ki Bir Medya, bir nebze olsun bu insanların güzel vakit geçirmesine neden olmuştur. Onlar bizim geleceğimiz, onlar hayal etsin biz yapalım” şeklinde konuştu.

Kurum yetkilisi Veysel Gül ve Kurum Müdürü Hatice Kısa ise verilen yemek nedeniyle Bir Medya yetkililerine teşekkür ettiler.

Yemeğin sonlandırılmasıyla toplu fotoğraf çekimi yapılırken, Bir Medya ve Özel Hitit Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ailesinin birbirlerine teşekkür konuşmasıyla akşam son buldu. (Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim