SMMMO Başkanı Ali Can Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu görüşleri dile getirdi:

“Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sevinçlerin arttığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir.

Bu önemli günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara yardımlarda bulunarak, onları sevindirerek manevi duygularımızı güçlendirmeliyiz. Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini sadece bayram günlerinde değil, yaşamın her alanında ve tüm ilişkilerimizde hatırlamalıyız.

Bu vesile ile ülkemizde ve tüm dünyada barış, sevgi, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın hep genç ve dinamik kalması dileği ile Ramazan Bayramı'nızı kutlar mutlu bayramlar dilerim.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim