Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ramazan öncesi, mesire alanı olarak düzenledikleri Bahabey Çamlığı’nda incelemelerde bulundu ve piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Göreve geldikleri yıldan beri park, bahçe ve yeşil alan gibi insanların kaliteli bir yaşam için ihtiyaç duyduğu ortamları oluşturma noktasında hiç durmadan çalıştıklarını ifade eden Başkan Külcü, “Hemşehrilerimizin piknik yapabildikleri alanlar Sıklık bölgesi, Çorum Barajı civarı ve Bahabey Çamlığı olarak biliniyor. Buna rağmen Bahabey Çamlığı piknik yapmaya çok da müsait olmayan bir vaziyetteydi. Park Bahçeler Müdürlüğümüz 2016 yılının bahar ayında burayı ele aldı ve çok ciddi bir bütçe ayırarak 150 dönümlük alanı tüm hemşehrilerimizin güvenle piknik yapabilecekleri güvenli bir yer haline getirdi. Bir yandan mescidiyle, çeşmesiyle, oyun alanlarıyla fiziksel iyileştirmeler gerçekleştirirken bir yandan da piknik malzemelerini buraya yerleştirerek burayı konforlu bir piknik alanına dönüştürdük.” dedi.

Bahabey Çamlığının doğusunda kalan 170 dönümlük alanın da piknik alanına dönüştürülmesi için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Külcü, piknik alanlarının Çorum’a hayırlı olması temennisinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim