3 dönemdir parlamentoda milletvekili olarak görev yapan Milletvekili Bağcı, 7 Haziran seçimlerinin ardından hiçbir partinin tek başına iktidar olamaması ve koalisyon hükümetinin kurulamaması sonucu seçim hükümeti kurularak 1 Kasım'da yeniden seçim kararının alınmasının ardından yeniden aday olmaya karar verdi. AKP’de 3 dönem kuralının kaldırılması sonucu yeniden aday olan Bağcı, sosyal poylaşım sitesinden adaylığını duyurdu.
Cahit Bağcı, “1 Kasım 2015 günü yapılacak 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 'Milletvekili Aday Adaylığı' başvurumuzu partimize yaptık. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu liderliğinde Türkiye'yi aydınlık bir geleceğe taşımak, lider ülke güçlü Türkiye için, ülkemizin ve tüm vatandaşlarımızın birlikte ve kardeşçe yaşamı, huzuru, güveni ve istikrarı için yeniden AK Parti” ifadesini kullandı.
Öte yandan Çorum’da 7 Haziran seçimlerinde az bir farkla milletvekili olan Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da yeniden adaylık için başvurusunu yaptı.
AKP Çorum Milletvekili Kurt, 1 Kasım'da yapılacak milletvekili seçimlerinde aday adayı olmak amacıyla Çorum'dan gelen partili kadınlarla birlikte Genel Merkeze giderek adaylık başvurusunu yaptı. Kurt, adaylık başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan AKP’li kadınlara teşekkür ederek, seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.



(Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim