Yapımcı Mehmet Enver Sarıkaya'nın sahibi olduğu Taçlı Yapım tarafından çekilecek olan “Ali Dolap” isimli film ilimizin tanıtımına da büyük katkı sağlayacak.
90 dakikalık komedi filminin yapımcısı Taçlı Yapım Prodüksiyon Yetkilileri Sezen Uçar ve Ufuk Deniz, ana sponsor Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ile birlikte Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
TSO’dan yapılan açıklamada işadamı Uğur Barlık’ın büyük destek verdiği filmin bir öğretmenin girişimiyle hayata geçeceğini söyleyen Sezen Uçar, Çorum’da çok iyi karşılandıklarını, hazırlık çalışmalarının hızla sürdüğünü çekimlere Nisan’da başlayarak Eylül’de vizyona girmesini beklediklerini kaydetti. Uçar, filmin galasının ise Anitta Otel'de yapılacağını vurguladı.
Sinema filminin ilimizin tanıtımına katkı sağlayacağını anlatan Anitta Otel Genel Müdürü Hasan Özer Gökmen ise filme Çorum halkından ve yerel yöneticilerden de destek beklediklerini dile getirdi.
Çorum’un farklı enstrümanlar aracılığıyla tanıtılmasını önemsediğini söyleyen TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise filmi her aşamada destekleyeceklerini, çekim için Çorum’un tercih edilmesi nedeniyle Taçlı Yapım Prodüksiyon ile desteği için işadamı Uğur Barlık’a teşekkür ettiğini ifade etti.
Beyaz perdede ses getirmesi beklenen “Ali Dolap” adlı filmde, kısa yoldan, emek harcamadan, kişilerin zaaflarından yararlanarak zengin olmaya çalışan 'Ali' adlı karakterin hikayesi anlatılıyor. Filmin detayları hakkında ilerleyen günlerde bir basın toplantısı düzenlenecek.


Editör: TE Bilisim