AK Parti İl Binası’nda İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı’nın başkanlığında yeni meclisin ilk grup toplantısı dün yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve AK Partili Belediye Meclisi üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve meclis üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Ahlatcı, “31 Mart 2019 seçimleri bir kez daha başta Çorum olmak üzere ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Çorum, AK Parti belediyecilik anlayışıyla 17 yıldır bu bayrağı yere düşürmeden devam etmektedir. Bunun hep birlikte gururunu yaşıyoruz. Önceki dönemlerde görev alan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Toplantımız gündem maddelerimizin değerlendirmesiyle geçecek” diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da seçim süreci boyunca kendisine destek veren AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür etti.

Çorumluların bu seçimlerin kazanılmasında meçhul kahramanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Aşgın, “Çorumlu hemşehrilerimiz kente hizmetkâr olacağımızı anladılar. Gönül belediyeciliği ve hizmet belediyeciliği noktasında aldığımız her noktadan ileri noktalara çıkaracağımıza inandılar. Biz de bu göreve layık olmaya çalışacağız. Ben bu meçhul kahramanlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim