Parti binasında dün gerçekleştirilen törende İl Başkanı Mehmet Karadağ, 16. Yıl pastasını keserek ilk dilimini gazetecilere ikram etti.

AKP’nin 16. Kuruluş yıldönümü törenine İl Başkanı Karadağ’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda ilk olarak AK Parti Genel Merkezi tarafından partinin kuruluşunun 16. yılı dolasıyla hazırlanan sinevizyon gösterimi sunuldu.

Ardından AKP İl Başkanı Mehmet Karadağ partililere hitap etti. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partinin bugüne kadar yaşadığı zorlu süreçten söz eden Karadağ, bu zorlukları milletin desteğiyle atlattıklarını hatırlattı.

Mehmet Karadağ daha sonra diğer Teşkilat yöneticileriyle beraber partisinin “doğum günü” pastasını alkışlar eşliğinde kesti. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim