Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılış programına Şentop’un yanı sıra Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ar-Ge Birim Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Mallı, Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yabacıoğlu ile çok sayıda partili katıldı.
Siyaset Akademisi’nin açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç, 17. dönem programına başlanıldığını belirterek, 10 hafta sürecek eğitim sonucunda sınav yapılacağını ve kursiyerlere sertifika verileceğini dile getirdi.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise İl Yönetim Kurulu’nun istifa ettiğine dikkat çekerek, “Kendilerine yaptıkları görev nedeniyle teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel Merkez’in belirleyeceği arkadaşlar, bu bayrağı daha yukarıya taşıyacaklardır. 2 yıl süreyle görev yapan Rumi Bey’in şahsında tüm il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ayrıca Gençlik Kolları başkanımıza da teşekkür ediyorum. Bu partiye büyük emekler verdi. Ondan Allah razı olsun” dedi.

(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim