AK Parti’de 2019 seçimleri öncesinde başlatılan kongre süreci devam ediyor. Çorum’da da AK Parti’nin İl ve Merkez İlçe ile İlçe Teşkilatları’nda başlatılan genel kurul sürecine bugün ve yarın yapılacak olan İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları kongresi ile devam edilecek.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın katılımıyla yapılacak olan İl Kadın Kolları kongresi bugün saat 10.00’da Anitta Otel’de başlayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılan İl Kongresi’nde yönetime seçilen İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse’den boşalan İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın kongresi ise yarın saat 10.30’da Anitta Otel’de gerçekleştirilecek. Gençlik Kolları Kongresi’nde ataması yapılan Muhammet Fatih Temur’un tek aday olarak katılacağı kongreye Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi de katılacak. İl Kadın Kolları’nda ise Meryem Demir’in güven tazelemesi bekleniyor.

Öte yandan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl ve İlçe Kadın Kolları yöneticileri ile biraraya gelerek kongre öncesi hazırlıkları değerlendirdi. AK Partili Kadın Kolları Başkanları daha sonra geçtiğimiz hafta genel kurul ile AK Parti İl Başkanlığı’na seçilen Mehmet Karadağ’ı ziyaret ederek kutladı. Ziyarette İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Sedanur Avuncu, Melikşah’ın vezirliğini yapıp Büyük Selçuklu’nun en parlak dönemini yaşatmasına yardımcı olan Nizamül Mülk’ün kıymetli eseri “Siyasetname”yi İl Başkanı Karadağ’a hediye etti.

AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ile Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt da İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na atanan Muhammet Fatih Temur ve yönetimini ziyaret ederek bir süre görüştü. Milletvekili Uslu ve Kurt kongre hazırlığında olan İl Kadın Kolları Başkanı Demir ile de görüştü.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim