SAYIN SİYASİ VE SİVİL YETKİLİLERİMİZ

Türklerin yeri sanık sandalyesi değil, savcı koltuğudur. Bizi hile ile oturttukları sanık sandalyesini bir tekme atın gitsin. Nereye oturacağımızı düşmanlar değil biz belirlemeliyiz. Bizim şerimiz savcı koltuğudur. Sanık sandalyesinde olması gereken Ermenilerdir. Lütfen silkinin, uyanan artık!

Bakanlarımız, milletvekillerimiz, rektörlerimiz, belediye başkanlarımız, dernek ve sendika başkanlarımız artık susmayın. Yoksa her maça beş göl yedikten sonra çıkarak maç kazanamayız. Artık biz onları suçlayacağız. Soykırım yapan, suçlu olan Ermenilerdir.

“Sözde Ermeni soykırımı” diye bir cümle kurmak Türklere hakarettir. Bu ifade onların ağzı ile konuşmaktır ve tuzaktır. Savunma yapmaktır. Türkler suçlu değil ki niye savunma yapıyoruz. Bizi sürekli suçlu sandalyesinde oturttuklarının farkında değiliz. Bu saçma iftirayı ciddiye alıp temize çıkmak için kendimizi paralıyoruz. Bu yol yanlıştır. Zokayı yutmaktır. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Yoksa iftira suçtur. ERMENİLER (6*)HEM İFTİRA, HEM SOYKIRIM SUÇLUSUDURLAR.

--&--

Bunun yolu kesinlikle DIŞ TÜRKLER BAKANLIĞI KURULMASINDAN GEÇER. Hangi ülke ne zaman ne yapacak önceden bilip önceden tepki vermek ancak böyle mümkün. Tepki dediğimiz konuşmak ve mektup yazmaktır. Konferenslardır.

Ermeni zulmü ve vahşeti üzerine kırk tane anma günü yapabiliriz. Seneni her günü için Ermeni katliamı ermeni zulmü var. En az senede dört tanesini ansak ne olur? Niye anmıyoruz?

--&--

Aslında, hukuken-ilmen- siyaseten ve resmen Osmanlı Hükümetinin bir olayı bu günün T.C.ni bağlamaz. Fakat bizim atalarımızdır. Yapılan iftira çok ağır ve iğrençtir. Hıristiyan dünyası Türkiye’ye karşı art niyetli ve hainane bakmaktadır. Yüzlerce şeytanlık düşünmektedir. Bu yüzden karşı hareket etmek üzerimize vazifedir. Üstelik soykırım yapanlar bize -“siz yaptınız yalanı ile saldırmakta’-O halde susamayız. Biz soykırım yaptıkları için onları suçlayacağız.Ta ki özür dileyene kadar.

---&---

NASIL OLACAK BU?

-1-Ermeni olmayanlar bile sık sık soykırım suçlusu Ermenlerin iftirasına sahip çıkıyorlar. Biz doğruyu sık sık anmalıyız. Ermeni meselesi Fransa’nın veya Amerika’nın meselesi değil ki.

-2-Seçimlerde parti liderleri ”^-Soykırım suçlusu Ermeniler -^” diye cümle kurarak konuşacaklar. Asla sözde Ermeni soykırımı denmeyecek. Bu ifade yanlıştır.

-3- Bu mevzuda kurulan bakanlık veya devlet destekli bir dernek senede birkaç kere YEDİ BÖLGENİN YEDİSİNDE DE toplantı yapacak. Bu konuda çalışanlar bir sekretarya ile bir araya gelecekler, tanışacaklar ve tüm dünyaya topluca beyanat verecekler. Bireysel çalışmaları komşumuz bile duymuyor. Dünyaya siesimizi nasıl duyuracağız?

SONUÇ.

Tarihini inkâr eden Ermenilerdir.

Tarihi ile yüzleşmeyen Ermenilerdir.

Soykırım yapan Ermenilerdir.

Özür dilemesi gereken Ermenilerdir.

VAN’DA TOPLU MEZAR

Amaçları Türkiye’nin doğu illerinde “Büyük Ermenistan” idealini gerçekleştirmek olan

Ermeniler, Van’da da katliamlar yaptılar. Zeve Köyünde yapılan kazılarda 1918 yılında Ermeniler taraf1ından yapılan soykırımın da 2500 Türk’ün öldürüldüğü tespit edildi.

KAYNAKLAR:

(*) Muhittin NALBANTOĞLU, Rus Yarbayının ağzından TÜRKLERE KARŞI ERMENİVAHŞETİ, Dün Türkiye bugün Azerbaycan, Toker Yayınları, İst. 2009

(**)Tenzile RÜSTEMHANLI, ERMENİ MEZALİMİ TÜRK MÜSLÜMAN SOYKIRIMI,

Çeviren Dr. Gaffar ÇAKMAKLI, Kara Kutu yayınları, Cağaloğlu, İst. Ekim 2009

(**) Justin McCARTHY, ÖLÜM ve SÜRGÜN, çeviren Bilge UMAR, İnkılâp Yayınevi, 1998

(***) Erich FEİGL, (Gerçekleri resimlerle ortaya çıkarıyor),ERMENİ MİTOMANYASI,

-(Ermeni iftiraları, Sonuçları ve Tarihî içeriği), çeviren Can Ceylan, 2007

(****)Selâhattin AYDEMİR, TARİHİ İKÂR EDEN SOYKIRIM SUÇLUSU mitomanik diasporacı ERMENİLER, Kültür Ajans Yay. II. Baskı, Ankara. Kasım, 2019

(5*) Selâhattin AYDEMİR, DÜNYANIN EN BÜYÜK YALANI: SOYKIRIM, Truva

Yayınları, İst. 2013

(6*) Bu yazıda ve kitapta, ihanet, cinayet ve soykırımla suçlanan Ermeniler, bu suçları işleyen, eşkıyalık ve soykırım yapan suç işlemiş, devlete, vatana ve Türk Milletine ihanet etmiş Ermenilerdir. Devletine bağlı, sadık ve masum Ermenileri tenzih ettiğimizi herkes bilmeli. Onlar o zaman tebaayı sadıka idiler, bugün de Türkiye Cumhuriyetinin has vatandaşıdır, kardeşimizdir. Türk yazarlarının hepsi daima bu ayırımı dikkatle yaparlar. Tümden bir toplum, bir bölge bir ülke suçlanmaz. Osmanlı devletinde ve Müslim tebaanın gönlünde gayrimüslim tebaanın çok önemli bir yeri vardır. 800 sene harika dostluk ile yaşamışlardır. Bu güzel geçimli hayatı hain Avrupa alt üst etmiştir. Türkler aslında bugün dahi Ermenilere karşı kin ve intikam gütmemektedir.

Murat, BARDAKÇI TALÂT PAŞA’NIN EVRAK-I METRUKESİ, Everest

Yayınları, İst. 2008

A .Ali EMİRCAN - M.Emin Gerger, Büyük Ermenistan Hayali ve Kars’tan , Karabağ’a ERMENİ VAHŞETİ, Cemre Yayınları,1992

Prof.Dr. Yusuf, HALAÇOĞLU, ERMENİ TEHCİRİ VE GERÇEKLER (1914- 1918),

Türk tarih Kurumu, Ankara, 2001

Ali, ILICA Belgelerin Diliyle ERMENİ TEHCİRİ VE DEVLET POLİTİKASI, Çorum TSO Yayınları, 2005

Zülâl KAYA, SAVAŞIN YARIK TABANLI KADINLAR, Togan Yayın, İst. 2011

ERMENİVAHŞETİ, Dün Türkiye bugün Azerbaycan, Toker Yayınları, İst. 2009

Prof.Dr. Lâle OLCAY, TÜRK- ERMENİ İLİŞKİLERİNE ANILARLA IŞIK TUTMAK, Cumhuriyet Kadınları Derneği Yayınları, Ankara, 2018

Fahri PARİN, Dedelerimizin ağzından ERMENİ ZULMÜ, Şamil Yayınevi, İstanbul,

Mehmet PERİNÇEK, Rus Devlet Arşivlerinden 150 BELGEDE ERMENİ MESELESİ

Kırmızı Kedi Yayınları, İst. 2012.

Ali İhsan SÂBİS, (Eski VI. Ve I. Ordu Kom. Emekli Gen.) HARB HATIRALARIM,

Birinci Cilt, Tevzi yeri İnkılâp Kitapevi, İstanbul, 1943

Necdet SEVİNÇ, Arşiv Belgeleriyle Tehcir ERMENİ İDDİALARI VE GERÇEKLER,

Milenyum Yayınevi, İstanbul, 2004

Ovanes, KAÇAZNUNİ TAŞNAK PARTİSİNİN YAPACAĞI BİR ŞEY YOK 1923,

Çeviren Arif ACALOĞLU, Paris Konferansı raporu, Kaynak Yayınları,

İstanbul, 2005