Hitit Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda dün gerçekleştirilen panele İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ayhan Toraman, Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mahmut Tekin ve Gazi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serpil Erol konuşmacı olarak katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte Hitit Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seçil Satır selamlama konuşması yaptı. Ardından panele geçildi.
Prof. Dr. Seçil Satır’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğin ilk oturumunda; Prof. Dr. Ayhan Toraman “Üretim Araştırmaları ve Deneyimlerimiz”, Prof. Dr. Mahmut Tekin “Üretim Teknolojileri” ve Prof. Dr. Serpil Erol da “Çağdaş Üretim Yönetimi Sistemleri ve Lojistik” konulu sunum yaptı.
Panelin ikinci oturumunda ise; “Üretim Sitemlerinde Verimlilik Neden ve Niçin Gerekli”, “Üretim Yönetimi Kapsamında Kalite Yönetimi” ve “Mühendislik Etiği” konuları ele alındı.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim