Projenin imzalanmasının ardından ÖGESEN Genel Başkanı ve HİTÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. İlker Sakınç ve Yrd. Doç. Dr. Eşref Savaş Başcı ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Doğan Demirci ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanı Okt. Mehmet Aydınkal’dan oluşan ekip üyeleri, Rektör Alkan’a projenin açılış toplantısı hakkında bilgi sundular.

Yrd. Doç. Dr. Vahdet Özkoçak, projenin içeriği, yapılacak faaliyetler ve projenin beklenen çıktılarının açıklanacağı açılış ve bilgilendirme toplantısı hakkında Alkan’a bilgi verirken, açılış toplantısı ile ilgili tüm kesimlere ulaşmak istediklerini ve iftar yemeği ile birlikte düzenlenecek olan açılışa herkesi davet edeceklerini söyledi.

Rektör Alkan ise Üniversite’nin sadece eğitim faaliyetleriyle değil, gerçekleştirdiği farklı proje ve etkinliklerle de şehre önemli katkılar sağladığını dile getirerek, Hitit Üniversitesi olarak ulusal ve uluslararası ölçekli projeler geliştirmeye özen gösterdiklerini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Rektör Alkan, proje ekibine teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim