Pazar günü 14.30'da Zafer Çarşısı AVM'ye gelen Sümerce ekibi, burada kalabalık bir hayran kitlesi tarafından karşılandı. AVM'ye izdihamdan dolayı yaklaşık yarım saatlik bir gecikme ile giren ekip, burada Çorumlulardan büyük bir ilgi gördü.
Çarşı girişinde Zafer Çarşısı AVM Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aydın ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından çiçeklerle karşılanan Sümerce ekibi, daha sonra önce çarşı içerisindeki esnafı ziyaret ederken, ardında da hayranlarıyla söyleşi yaptılar. Bu söyleşi de Fulden Akyürek ve Selin Bayraktar, söyledikleri şarkılarla büyük alkış alırken, Sümer Tilmaç ve Ahmet Çevik ise yaptıkları esprilerle Çorumluları kırdı geçirdiler. Yaklaşık 1 saat boyunca AVM'de kalan sanatçılar, kendilerine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdiler.
Zafer Çarşısı AVM Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aydın da, Sümer Tilmaç ve ekibine çarşılarını ziyaret ettikleri için teşekkür ederken, bundan sonraki süreçte de ünlü isimleri çarşıda Çorum halkıyla bir araya getirmeye devam edeceklerini söyledi.


(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim