39.367 km2 alanda, 82.000 km dağıtım hattı ile şehir merkezinden en küçük yerleşim birimine kadar aynı kalite ve süreklilikte elektrik dağıtımı hizmeti sunma hedefiyle çalışan YEDAŞ, Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamladı. YEDAŞ, Ramazan ayının vatandaşlar için aydınlık, güvenli ve konforlu geçmesi amacıyla faaliyetlerini plânladı.

YEDAŞ, yatırım ve şebeke yenileme kapsamında gerçekleştirdiği plânlı elektrik kesintilerinin sayısını en az seviyeye indirdi. Vatandaşların iftar, teravih, sahur vakitlerinde güvenle sokağa çıkabilmeleri amacıyla sokak aydınlatmalarının bakım, onarım çalışmalarını tamamlamakla birlikte, gerekli görülen noktalara yeni aydınlatma tesisleri inşa etti.

Akıllı şebeke yapısında yaptığı geliştirmeler ve uygulamaya aldığı yeni sistemler sayesinde elektriğin durumunu müşteri bildiriminden bağımsız kontrol eden YEDAŞ, Mobil İş Gücü Yönetimi ve Mobil GIS projeleri aracılığıyla kesinti ve arızaların yerini tam olarak tespit ediyor.

En kısa sürede ilgili bölgeye enerji vermek üzere çözüm üreten YEDAŞ, müşterilerin talep, öneri ve şikâyetleri için 186 Çağrı Merkezi, 0530 1060 186 WhatsApp / Bip Hattı ve www.yesilirmakedas.com ile 7/24 hizmet veriyor.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim