Olay, Çorum Ulu Mezarlık meydana geldi. Görevliler, dört gecedir bir genç kızın mezarlığa gelip Fatma Ç.’ye ait mezarın başında ağladığını fark etti. Bunun üzerine durum polise bildirildi. Mezarlıktaki görevliler, ayrıca kızın görüldüğü mezarın üzerine, 'Her gece oraya gelip neden ağlıyorsun, derdin ne? Yardımcı olalım, bize not bırak' yazılı bir not bile bıraktı.

YUNUS EKİPLERİ SABAHA KADAR KIZI ARADI

Devreye Asayiş ve Yunus ekiplerinden oluşan çok sayıda  polis girerek mezarlık çevresinde genç kızı bulmak için çalışma başlattı. Polis mezarlık önüne gelen meraklı vatandaşları önce bölgeden uzaklaştırdı. Ancak, mezarların arası tek tek aranmasına rağmen kız bulunamadı.

GECE AYNI MEZARIN BAŞINA GELEN KIZ YİNE MAZARLARIN ARASINA KAÇTI

Dün gece saatler 00.30’u gösterdiğinde siyah giyimli ve ayağında kırmızı ayakkabısı olan kız aynı mezarın başına tekrar geldi. Polis tam yakalayacakken, kız karanlıkta mezarların arasına doğru kaçıp gözden kayboldu. Polis kızın mezarın üstüne deniz kabuğu koyduğunu tespit etti.

6 SAAT ARANDI BULUNAMADI

Yunus ekipleri ve asayiş şube ekipleri mezarların arasını ve mezarlığın çevresini didik didik aramasına rağmen kıza bir türlü ulaşılamadı. Gece geç saatlere kadar arama çalışmasını sürdüren polis gözden kaybolan kızı bulmak için çalışmalara ara verdi.

(Yusuf ÇINAR)

Editör: TE Bilisim