Küçük Sanayi Sitesi 23. Cadde No:91 adresinde hizmet verdiklerini anlatan Papatyam Halı Yıkama sahibi Arif Çöplü, firmayı babası Feyzullah Çöplü ile birlikte yönettiklerini belirterek, 2 servis aracı ve personel ile Çorumlulara en iyi hizmeti verme gayreti içinde olduklarını anlattı.

Her türlü halı ve kilimin temizliğini yaptıklarını söyleyen Çöplü, halının özeliklerine göre temizliği yaptıklarını, ince yün halı ya da kilimlerin temizliğini ise renklerin zarar görmemesi için elde yaptıklarını vurguladı.

Halıların özel yıkama makinesinde ön tarafının yıkandığı gibi arkasının da yıkandığını böylelikle halıda toz kalmadığını belirten Arif Çöplü, yıkama suyuna evlerde çocukların da olabileceği düşüncesiyle sağlığa zararı olmayan antibakteriyel ilaç eklemesi de yaptıklarını böylelikle halıda hijyenin de sağlandığını söyledi. Çorum merkezde hizmet verdikleri gibi bazı ilçelere de hizmet verdiklerini vurgulayan Arif Çöplü, servis sayısını artırmayı planladıklarını aynı zamanda işyerini genişletmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Halı yıkama makinelerinin saatte 300 m2 yıkama kapasitesine sahip olduğunu ve büyük halıları da yıkayabildiklerini belirten Çöplü, halıları 3 gün içerisinde temizleyerek teslim ettiklerine de dikkat çekti.

Arif Çöplü; yün halı, Çin halısı, Nepal halısı, yorgan, makine halısı, overlok, koltuk takımı, kilim, yerinde yıkama hizmeti, stor perde ve hazır yatak temizlikleri için Çorumluların kendilerine 0543 221 92 93 nolu telefondan ulaşabileceklerini söyledi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim