2016 yılı Aralık ayında başlayan erken rezervasyon indirimlerinin her geçen gün azalıp, fiyatların yükseldiğine dikkat çeken Baldıran, “Otel Fiyat sorgulama işlemleri ile sizlere en ucuz tatil fırsatlarını sunuyoruz. 208 ülkede, 20.000'den fazla destinasyonda 250.000 otel ve 750 havayolu ile çalışıyoruz.” dedi.

Türkiye'de seyahat ve tatil konusunda en zengin içerik seçeneklerine sahip olan Tatil.com; misafirlerine dünya üzerinden 250 binden fazla otel sunarak, en iyi tesislerin güvenilir yüzü olduklarını kaydeden Baldıran, Türkiye'de TÜRSAB'a kayıtlı A grubu acente olduklarını ayrıca uluslararası birlikler olan IATA, ASTA, CLIA, PATA, OSSN üyesi olan, 2000 yılından beri hizmet veren MetGlobal Group kalite güvencesi altında tatil.com’un Çorum ve Samsun yetkili acenteleri olduklarını hatırlattı.

Erken rezervasyonda %50’ye varan indirimlerden yurttaşların yararlanmasını tavsiye eden Cihan Baldıran, “Tüm bilgilerinizin güvenliği sağlamak için SSL sunucu sertifikalı ve gelişmiş yazılım altyapımız ile birlikte sizlere yüzde 100 güvenli alışveriş imkânı sunuyoruz. Erken rezervasyon kampanyalarını, bazı kredi kartlarına ekstra indirimler ve çeşitli aksiyonlarla birleştiriyoruz. Özellikle 2017 yılı yaz dönemi için erken rezervasyon çok önemli. Geçtiğimiz günlerde turizm sorunlarına ve eğilimlerine ilişkin bir konferansta konuşan Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) Başkanı Maya Lomidze, Rusya'nın turizm piyasasında taleplerin canlandığını, her şeyden önce yurtdışı turizm sektöründe taleplerin önemli ölçüde arttığını söylemişti. Bu artışın iç turizmi de etkileyeceğini, sezonda yer bulmakta zorlanıp, yüksek fiyattan rezervasyon yaptırmaktansa, erken rezervasyon kampanyalarından faydalanıp bir an önce yerinizi ayırtmanızda fayda var.” diye konuştu. (Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim