Çorum’da birinin canına ya da malına zarar geldiğinde günlerce düşündüğünü ve bu olayda bir kusuru olup almadığını araştırdığını belirten Vali Kılıç, tüm kamu görevlilerini de bu düşünce ile sevk ve idare etmeye çalıştığını kaydetti.

Kimsenin hava atmak için göreve gelmediğini ve asıl olanın halka hizmet olduğunu belirten Vali Necmeddin Kılıç, her gün mesaiye başka bir kurumda başladığını kurumları en iyi şekilde yönetmeye çalıştığını vurguladı.

“MÜCADELEYİ BİZİM SIRTIMIZA BIRAKMAYIN”

Çorum’da biri aç kalırsa ya da soğukta kalmışsa bu durumdan devletin haberi olması gerektiğini anlatan Vali Necmeddin Kılıç, devletin bu kişilerin durumunu birilerinin haber vermemesi ile öğrenerek önlemler aldığını dile getirdi. “Depomuzda akülü engelli araçlarımız mevcut. İhtiyaç sahiplerini tespit ettiğinizde bekletmek yerine hemen teslim ediyoruz yerine de yenisini sipariş ediyoruz. Böylelikle devamlılık oluyor. Dertlilerin çaresi, yaralıların merhemi almak istiyoruz ancak bu konuda vatandaşlarımızın da bize yardımcı olması ve çevrelerindeki olayları bize bildirmeleri gerekiyor. Mücadeleyi valiyle polisin sırtına yüklerseniz olmaz. Çorum’un iyiliği için birlikte hareket etmeliyiz” dedi.

Çorum’da uyuşturucu konusunun bitirilmesi gerektiğini ve buna göre çalışmaları sürdürdüklerini belirten Vali Kılıç, okul ve çevresinde de sigara kullanımı konusunda önlemler aldıklarını söyledi. Okul civarlarında tek tek sigara satışı yapanların gerekli yerlere şikayet edilmesini isteyen Vali Necmeddin Kılıç, “Biz bu koltuklarda hizmet vermek için varız” dedi. (Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim