Türkiye de henüz yeni yeni tanınmaya başlayan hem pizza hem de kafe hizmeti verebilen İtalyan tarzı restoranların ilklerinden biri olan CrakersPizza’nın Bahabey Caddesi Kız Meslek Lisesi yanında hizmete açılan şubesinde her ay değişik bir kampanya düzenleyen Crakers Pizza & Cafe, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle de hekimlere yönelik bir indirim kampanyası başlattı.

Crakers Pizza & Cafe İşletme Müdürü Murat Yıldırım, her ay bir üründe düzenledikleri kampanyaların sürdüğünü, Mart ayının ürünün çay olduğunu hatırlattı. Yıldırım ayrıca Tıp Bayramı nedeniyle yarın hekimlere tüm ürünlerde yüzde 50 indirim uygulayacaklarını kaydetti.

Yıldırım, “Crakers Pizza & Cafeolarak sağlığımızı, canımızı emanet ettiğimiz vefakar ve cefakar doktorlarımızın, hemşirelerin, teknik çalışanlar ve yardımcı personellerin Tıp Bayramı’nı kutlarız. Ayrıca bu vesile ile tüm sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti de kınıyoruz. Biz de Tıp Bayramı kapsamında tüm hekimlerimize özel indirimlerimizle yanlarında olduğumuzu göstermek istedik” şeklinde konuştu.

(Mehmet DALAR)

Editör: TE Bilisim