Karadağ, " İlçe başkanlarımız ağırlığını bilecek. Belediye başkanlarımız yine aynı şekilde harama, helale dikkat edecek. Şahsi menfaatleri için makamlarını kullanmayacaklar. Bugün için bazı şeyler gizli kalabilir, bugün için adalet hesap sormakta gecikebilir, ancak elbet adalet yerini bulacaktır" dedi.

AK Parti İl Binasında gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Karadağ, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’nin bugüne kadar yaşadığı zorlu süreci anlattı. Bu süreçleri milletin desteğiyle atlattıklarını anımsatan Karadağ, 2019 yılında yapılacak olan yerel yönetimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimi için çalışmalara şimdiden başlayacaklarını duyurdu. Çorum’da ilçe kongrelerinin de 19 Ağustos’tan itibaren başlayacağını hatırlatan Karadağ, konuşmasında şu görüşleri dile getirdi:

“LİDERİ İÇİN ÖLMEYE

HAZIR BİR KİTLEYE SAHİBİZ”

“Siyasette lideri için ‘Ölürüm’ diyen, ‘Benim ömrümden alsın onun ömrüne versin’ diyen bir kitleye sahibiz. Bunlar bulunmaz nimetler. Cumhurbaşkanımız çok zorlu yollardan geldi. Önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Sonra bir şiir okudu diye hapse mahkûm ettiler. Kaçmadı, cezasını çekti. Akabinde 16 yıl önce bugün AK Parti’yi kurdu. Önce milletvekili olamadı. Akabinde Siirt’ten %85 oy alarak milletvekili seçildi. 15 Mart’ta eski Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’den görevi devraldı. Ondan sonra da mücadele hiç bitmedi.

Akabinde o zamanki Anayasa Mahkemesi’ni ve Cumhurbaşkanı’nı hatırlayın. Bir takım nizamların değişmez kurallarıyla hareket eden, her ne kadar başbakan olsa da, ‘Buna istediği gibi görev yaptırmayız’ diyenleri hatırlayın. Peşinden de, ‘Biz bu adama engel olamıyoruz, en iyisi partisini kapatalım’ dediler. Hatırlarsanız 1 oyla parti kapatılmaktan kurtuldu. Bazı isimlere yasak geldi, hazine yardımının yarısı kesildi ve şöyle bir sarstılar. Ama yine engelleyemediler. Bizim milletimiz hep liderimizin arkasında durdu. Dolayısıyla bütün yapılan yerel seçimlerde, referandumlarda hepsinde oyumuzu artırdık, milletimiz teveccüh gösterdi.

16. yaşımızı kutlayacağımız bugünde, Çorum teşkilatının başı olarak, Sayın Cumhurbaşkanımızın, Genel Başkanımızın Çorum’daki temsilcisi olarak, her bir yönetici arkadaşımız tam bir sorumluluk hissi içerisinde hareket edecek.

İlçe başkanlarımız ağırlığını bilecek. Belediye başkanlarımız yine aynı şekilde harama, helale dikkat edecek. Şahsi menfaatleri için makamlarını kullanmayacaklar. Bugün için bazı şeyler gizli kalabilir, bugün için adalet hesap sormakta gecikebilir, ancak elbet adalet yerini bulacaktır. Biz böyle bir liderin yol arkadaşlığı yapan insanlar olarak hepimiz kendimize çeki düzen vereceğiz.

“İLÇE KONGRELERİ 19

AĞUSTOS’TA BAŞLIYOR”

2019 seçimlerine şimdiden hazırlanıyoruz. 19 Ağustos’tan itibaren ilçe kongrelerimize başlıyoruz. Her bir ilçemizin kongresinin tamamlanmasıyla beraber 2019 seçimleri için çalışmalara başlanacak. Milletimizle gönül gönüle, milletimizle en güzel şekilde kucaklaşarak yolumuza devam edeceğiz. Liderimizin arkasından çeken değil, bir nebze de olsa yoluna destek olan insanlar olacağız. 16 Nisan’da yapılan referandumdan sonraki sistem değişikliğiyle 2019 yılı bizim için çok önemli. Liderimizle birlikte Allah yâr ve yardımcımız olsun.”(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim