Belediye Başkanı Zeki Gül, bulunduğu mahallenin ve orada yaşayan insanların sorunlarını en yakından takip eden kişilerin muhtarlar olduğunu belirterek bu kapsamda muhtarlarla olan güçlü iletişimlerini daha da güçlendirmek için teknolojik imkanlardan yararlanarak WhatsApp grubu kurduklarını söyledi.

WhatsApp grubunun günün her saatinde hizmet vereceğini belirten Başkan Gül, “Muhtarlarımız buradan anlık olarak mahallelerindeki istek-talep ve önerilerini buradan bizlere ileterek taleplerin daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşması sağlanacak. Bu grupta Başkan Yardımcılarımız ve Müdürlerimizde olduğu için işlerin takibi de daha kolay olacak” dedi.

Başkan Gül sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhtarlarımız mahallelerimizin ve mahalle sakinlerimizin sorunları, sıkıntıları ve talepleriyle ne kadar yakından ilgilenirse şehrimiz o kadar değişir, gelişir ve huzurlu olur. Şehrimizin değişmesi ve gelişmesi de ülkemizin ve devletimizin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Belediyemiz her zaman muhtarlarımızın yanında oldu. Bundan sonra da çalışmalarımızı birlikte yapmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim