Belediye 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile düzenlenen özel güvenlik personeli hizmet alımı ihalesi önceki gün yapıldı.

Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen ihalede dosya alan 10 firmadan 8’i teklif sundu. İhale AGM Özel Güvenlik, Deniz Alp Özel Güvenlik, EMAN Güvenlik, 11 Nisan Özel Güvenlik, Metin Özel Güvenlik, Arinna Özel Güvenlik, Vektör Özel Güvenlik, Edessa Özel Güvenlik, 3 Ç Özel Güvenlik ve Legal Özel Güvenlik’in dış zarfları ve belgelerinin incelenmesi ile başladı.

Belediye birimlerinde görev alacak toplam 60 özel güvenlikçi hizmet alımını içeren ihalede EMAN ve Metin Özel Güvenlik firmalarının belgelerindeki eksiklik nedeniyle teklifleri dikkate alınmazken, diğer 8 firma da yaklaşık maliyeti 2 milyon 146 bin 804 TL 04 kuruş olan iş için 2 milyon 84 bin 275 TL 77 kuruş teklif sundu.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın firmaların evraklarının incelenmesinden sonra puanlamalarına bakılacağını ve daha sonra ise kura için gün belirleyerek sonucun bildirileceğini ifade etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim