Alınan bilgiye göre Buharaevler Mahallesi’ndeki kazada B.Y. sevk ve idaresindeki motosiklet dengesini kaybederek düştü. Sürücü hafif şekilde yaralandı. Ulukavak Mahallesi’nde ise V.I yönetimindeki otomobil M.B isimli kişiye çarparak yaraladı. Ulukavak Mahallesi’ndeki diğer kazada ise R.K yönetimindeki araç direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Çorum’un İskilip İlçesi Meydan Mahallesi’nde ise Ş.S.U yönetimindeki otomobil K.A isimli kişiye çarparak yaraladı. Buharaevler Mahallesi’nde ise M.Ö yönetimindeki otomobil ile H.S. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte S.S isimli kişi de yaralandı.

Osmancık Yeşilçatma Mahallesi Ömer Derindere Bulvarı’ndaki kazada ise A.Ş. yönetimindeki otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tek taraflı kaza yaptı. Kazada sürücü ile birlikte araçta yolcu olarak bulunan M.Ş., C.Ş., E.E ve E.Ş isimli kişiler yaralandı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

Çorum’un Alaca İlçesi Ayhan Mahallesi Aydın Sokak üzerindeki kazada ise H.E isimli kişi kullandığı araçla birlikte cadde üzerinde bulunan kum yığınına çarparak yaralandı. Ayrıca Alaca istikametinden Yozgat Aydıncık istikametine seyir halinde bulunan M.Y. (50) yönetimindeki otomobil ise Sancı Köyü yol ayrımından ana yola çıkmaya çalışan M.E (24) isimli kişinin kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazada iki sürücü ile birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan D.E (21) isimli kişiler yaralanarak Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Alaca’da yaşanan diğer kazada ise F.A (45) yönetimindeki kamyonet Çorum istikametine seyir halinde iken Küre Köyü mevkiinde aynı istikametinde seyir halinde bulunan B.B. (43) yönetimindeki kamyonete arkadan çarptı. Kazada yaralanan F.A Alaca Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Sungurlu istikametinden Kırıkkale istikametine seyir halinde bulunan H.D (55) yönetimindeki otomobil Kemallı Köyü mevkiine geldiği sırada sürücünün araçta yolcu olarak bulunan Jamaika uyruklu C. T. A. M. S.(48) isimli kadınla tartışması sonucu direksiyon hakimiyeti kaybederek yolun sağ tarafına takla attı. Kazada araç sürücüsü ve yanında yolcu olarak bulunan kadın yaralanarak Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından ise ileri tetkik ve tedavi için Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiler.

Öte yandan Osmancık Koyunbaba Mahallesi’nde ise Z.D ve A.A.K isimli kişiler arasında trafikte yol verme yüzünden kavga çıktı. Kavganın büyümesi ve tarafların birbirini darp etmesi neticesinde olay karakola yansıdı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim