Yıl boyunca çocuklar ve aileler tarafından derneğe bağışlanan oyuncakların tasnif edildikten sonra 23 Nisan Çocuk bayramı kutlamaları sonrasında törene katılan tüm çocuklara hediye edildiğini anlatan Özüdoğru, daha önceki yıllarda dernek hayır çarşısında başlatılan ve sırayla Oğuzlar ve Laçin’de gerçekleştirilen oyuncak şenliğinin bu yıl ki adresinin Uğurludağ olacağını ifade etti..

Bayram tören alanına katılan her çocuğa oyuncaklar ve bayraklı balonlar verileceğini dile getiren Ahmet Özüdoğru, milli egemenlik coşkusuna katkıda bulunmayı, aynı zamanda çocukları sevindirmeyi hedefleyen bu etkinliğin her yıl farklı bir ilçede yapılarak ilin bütün çocuklarını hediyelerle buluşturmayı, belki de ömründe hiç hediye oyuncak almamış çocukların, çocukluklarını yaşatabilecekleri bir oyuncağa kavuşabilmelerini umut ettiklerini vurguladı.

Özüdoğru, “Bu vesile ile evlerinde ki çok sevdikleri oyuncakları bizimle paylaşan, en değerli eşyalarını ihtiyacı olan birisine hediye edebilmeyi başaran kendileri küçük yürekleri kocaman olan kardeşlerime de teşekkür ediyor bu etkinliğin her yıl gelişerek devamını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim