(Dikkat! Aşağıda okuyacağınız tarihî gerçekler, tamamen doğrudur. Ancak şurası bilinmeli ki, biz Türk Milleti olarak Hıristiyan camiası gibi babası suç işledi diye komple bir aileyi asla cezalandırmadık. Hayırsız ve mel’un bir evlat cinayet işledi diye anasını, babasını, yedi sülalesini asla ve asla öldürmedik. Tarihte böyle bir canilik varsa hepsi Hıristiyanî ülke ve Hıristiyan liderler tarafından yapılmıştır. Bu bağlamda olarak aşağıda soykırımcı - katil -hain - câni - alçak - nankör diye suçladığımız kişi ve kişiler “Ermeni - Rum - Yunan - Bulgar, Yahudi hatta Türk” kim olursa olsun, isterse babam olsun, tamamen o suçu işleyenlere, kanunu çiğneyenlere ve vatana ihanet edenlere hitaptır. Asla bütün bir milleti, kabileyi, aşireti, ülkeyi suçlamak değildir. Ne zaman olursa olsun, nerede olursa olsun, bildiğim bütün Türk yazarlar ve tarihçiler soykırım suçlusu Ermenilerden bahsederken; daima, Devletine bağlı, masum ve günahsız Ermenileri veya Rumları tenzih ederim, diyerek söze başlarlar. Bu hususu tarihe at gözlüğü ile bakanları ikaz etmek için tüm dünya kamuoyunun bilgisine arz ederim.)

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Amerika’yı hiiiiç ilgilendirmeyen, Amerika’nın tarihine ait olmayan Ermeni-Türk olayları hakkında Amerika’da başkan adayları (hatta eyalet valileri ) neden her seçimde mutlaka 1915 olaylarını kınayacağım diye programına koyarlar? Neden mutlaka ve mutlaka Ermenilere söz verirer?

PEKİ NEDEN HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

Türkiye’de hiçbir parti ve hiçbir lider, hiçbir seçimde, bizim meselemiz olduğu halde Ermeni meselesi hakkında hiç ama hiç laf etmezler?

ÖNCE KİTABIN ADINA DİKKATLE BAKIN.

Bu kitap millî hislerle ve ırkçı zihniyetle yazılmamıştır. Gerçekleri duymaya ve okumaya cesareti olan okusun. Yanlış olabilir ama asla yalan yoktur. Varsa çıksın biri göstersin elini öpeyim. Tarafsız dünya tarihçileri hakikati gördü. Zaten görüyorlardı. Fakat siyasilerin baskısı ve Ermenilerin tehditleri yüzünden susuyorlardı. Nihayet onlar da Ermeni yalanlarından ve susmaktan bıktı.

Tarihî gerçeklerden kaçan ve yüzleşemeyen Ermeni seviciler ve Ermenistan, gerçeklerden umudu kestiler. Bu kesin ve net bir hakikattir. Son yirmi yılda taktik değiştirdiler. Dindar Hıristiyan milletvekillerini din kartını oynayarak kandırmaya başladılar. Din kartını kullanmak nedir? TÜRKLER BİZİ HIRİSTİYAN OLDUĞUMUZ İÇİN ÖLDÜRDÜ yalanı ile dürüst insanları kandırıyorlar.

İkinci kartları oy ve para yardımıdır. Yani Amerika’da, Fransa’da ve her ülkede parti liderlerine “SİZE OY VERİRİZ ve para desteği yaparız AMA 24 NİSANDA ŞÖYLE KONUŞMA YAPACAKSIN, diyorlar. Elin oğlu tarihçi değil ki. Türkleri de pek sevmiyorlar. Ermeni oyları için dünya tarihine ve Türk tarihine çamur atıyorlar.

ABD başkanları ne yazık ki seçimlerde Ermenilerin oyu için ve yaptıkları büyük para yardımları için “1915 OLAYLARINI KINAYACAĞIM “ diye söz veriyorlar. Onları tarih ilgilendirmiyor. Bu hainlerde TÜRKLERE ÇAMUR atma hastalığı var. Bu 24 Nisan’da gene aynı terane…Peki, gelelim biz ne yapıyoruz? Başımızdaki kendi tarihimizi bilmeyen yöneticiler ne yapıyor? Devirdikleri çamlar orman oldu. Hâlâ uyuyorlar.

İçimizde hâlen hainler cirit atıyor. Kimse bu hainleri tutuklamıyor. HDP’liler Türk öldüren hain Ermeniye anma töreni yapıyor. Demirtaş soyadındaki sözde HDP lideri SOYKIRIM VARDIR. TÜRKİYE ÖZÜR DİLEYECEK diyor. Kimseden ses yok!

yığınla Ermeni uşakları var. Yığınla Ermeni seviciler var. SOYKIRIMCI ERMENİLERİ bu ülkede açık açık müdafaa eden ve 50.000 lira maaş alan hainler var. Peki, bizim İKTİDAR VE MUALEFET siyasi liderler NE İŞ YAPIYOR? Çok şahane susuyorlar! AŞKLA ŞEVKLE 23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMINI KUTLUYORLAR. BRAVO!. (SÜRECEK)