DİKKAT!

-“SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI demek Türk Milletine hakarettir. Bu laf tuzaktır. Bu ifade Ermeniye hizmettir. Çaktırmadan size “Ermeni soykırımı” dedirtmiş oluyorlar. Üstelik biz aklımızca TÜRKLER SOYKIRIM YAPMADI Diye savunma yaparken, suçlu sandalyesinde oturmuş olduğumuzu fark etmiyoruz. İşte tuzak bu! Soykırım yapan Ermeniler. Özür dilemesi gereken Ermeniler iken; …, Soykırım yapmadık diye SAF SAF savunma yapan ve SANIK SANDALYESİNDE OTURAN biziz.

tarihimizde hiçbir dönemde asla ve asla soykırım olayı yok ki niye soykırım yapmadık diye savunma yapıyoruz? Onlar 120 yıldır ispat edemedi. ERMENİLER HEM SOYKIRIM SUÇLUSU HEM İFTİRA HEM İHANET SUÇLUSUDUR.

Suçu ve ihaneti öyle basit değildir.

Vatana ihanet dünyanın en ağır suçudur. Birinci Dünya Harbini kaybetmemize sebep olan Ermenilerdir. İşgalci düşman ordusuna katılan Ermenilerdir. Araziyi bildikleri için Türk askerlerini pusuya düşürüp imha eden ve ettiren Ermenilerdir.

Artık uyanın arkadaşlar! Bizler de en az Ermeniler kadar çalışmaya mecburuz. Onlar yalan ve iftira için bizden yüz kat fazla çalışıyor. Biz doğruyu kısık sesle söylüyoruz. Çocuklarımıza karşı suç işliyoruz. Onları töhmet altında bırakıyoruz. Yakın bir gelecekte Avrupa ve Amerika Türklere ve Türkiye Cumhuriyetine karşı çok ciddi hainane planlar hazırlıyor. Biz tarihî gerçekleri söylemeden ölüp gidersek, bunun bedelini çocuklarımıza çok ağır ödetecekler. bu işin şakası yok. Neden Avrupa Birliğine almıyorlar. Ve açık açık almayacağız diyorlar? NATO denen askerî ittifaktaki bütün ülkeler NEDEN SOYKIRIM SUÇLUSU ERMENLERİ KINAMAK YERİNE TÜRKLERİ KINIYOR. NEDEN PKK. YI DESTEKLİYOR. NEDEN HDP YE YASAL MECLİSLERİNDE (YASA DIŞI)SÜRGÜNDE KÜRT HÜKÜMETİ TOPLANTISI YAPTIRIYOR? …? YAPTIRIYOR DEDİM. DİKKAT ETTİNİZ Mİ?

ASLA UNUTMAYIN!

(A)-:Ermeniler iki yüz sene önce 1808 li yıllarda isyan, ihanet, cinayetlere başladı. -(B)-:Bilhassa 1877-78 Osmanlı/ Rus yani 93 harbinde resmen Rus ordusuna katıldılar. Türkler mağlup oldu. Balkanlardan- Kafkaslara kadar çok büyük toprak ve insan kaybettik. Rus desteğini alan Ermeniler 1877 den sonra 1914 yılına kadar kırk yıl Kafkas bölgesinde Türklere, tam manasıyla ETNİK İHMA yaptılar. 2.500.000 ERMENİSTAN’IN İLK BAŞBAKANI civarında Türk öldürüldü, 2500.000 dan fazla Türk zorla KAÇAZNUNİ topraklarından sürüldü. Maksat bölgede %1-15 olan

Ermeni nüfusunu artırmak idi. Bu sebeple, bu amaçla beş mil yon (5000.000)‘na varan Türk insanına öl dürerek ve sürgün ederek… kırk yıl boyunca resmen ETNİK SOYKIRIM yaptılar. Bugün Ermenistan denen toprakların tamamı tekrar ediyorum tamamı, Türk toprağıdır. Kafkasya’da Ermenilerin yaptığı etnik imhayı, işkenceyi ve vahşeti kitaplardan öğrenin ve artık asla susmayın. Türklerin bundan sonra susması suçtur! Vallahi suçtur, billahi suçtur.

-(C)-:1914 YILINDA BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI patlak verince!

a - Anadolu’da eli silâh tutan 15-45 arası bütün erkekler (2.950.000 asker) dokuz cepheye gittiği için, Müslüman mahalleleri ve köyleri tamamen korumasız kalmıştır. Bunu fırsat bilerek, yıllardır gizli, gizli hazırlık yapan ERMENİLER ve RUMLAR, biri doğudan, biri batıdan aynı anda yüzden fazla yerde isyan ve saldırıya geçmiştir. Onlar tam tekmil silâhlı olduğu için güle oynaya tam bir kıyım ve kırım yapmışlardır. (1)

b - Çünkü 15-45 yaş arası bütün erkekler cephede olduğundan, erkeksiz kalan mahalle ve köyleri basan Ermeni çeteciler (teröristler) güle oynaya işkence ve soykırım yapmıştır.

c - Ermeni terör örgütü TAŞNAK’IN talimatıyla kurulan 300-500-1000-2000-3000 kişilik iyi silâhlı, iyi eğitimli Ermeni çetecileri kısa zamanda organize silahlı birliklere dönüşmüştür.

d - Bunların bir kısmı silahsız ve korumasız sivil halka güle oynaya soykırım yaparken diğer birlikler, İngiliz, İtalyan, Rus ve Fransız ordusuna gönüllü asker olmuştur. Hatırlayın aynı ihaneti Ermeniler “ 93 Harbinde” de (1877-78) yapmışlardı.

1914 yılında birinci dünya savaşı patlak verince

Yıllardır devam eden savaşlar yüzünden, her ailenin en az iki ferdi şehit düşmüş ve cephede kalmış olduğundan tarlaları ekecek biçecek erkek kalmamıştır. Halk aç, sefil ve moralsizdir. Osmanlı Hükümeti mecbur kalmış tedbiren milleti sadıka olan tebaası Ermenileri de askere almıştır. Bin yıldır beraber yaşadığımız bu toprakları beraber savunalım diye güven duyarak askere aldığımız Ermeniler de, ordudan silâh ve cephane çalarak firar etmişler ve düşman kuvvetlerine katılmışlardır.

(1) - Berna TÜRKDOĞAN, Bilim aklın aydınlığında EĞİTİM, TARİHTEN BİR KESİT, özel sayı 38, Ankara, Nisan 2003

(SÜRECEK)