EY TÜRK MİLLETİ YA UYANACAKSIN, YA DA HİÇ UYANMAYACAKSIN. BU İŞİN ŞAKASI YOK. HAİN HIRİSTİYAN DÜNYASI ÇOK CİDDİ. KATİL VE SOYKIRIMCI ERMENİLER YÜZÜNDEN HAİN AVRUPA VE ALÇAK AMERİKA TÜRKİYE’YE ÇOK BÜYÜK TUZAK HAZIRLIYOR. SİZ MUTLU MÜREFFEH 23 NİSAN KUTLAYIN.

-&-

1808 YILINDAN BU YANA 214 SENEDİR ERMENİLERİN ÜÇ MEZİYETİ VAR. HİÇ DEĞİŞMEDİ.

Birinci meziyetleri yalan ve iftira ile saldırmak. İkinci meziyetleri, silahsız ve erkeksiz kalmış köyleri kasabaları basıp korumasız, halkın tamamını öldürmek ve köyü tamamen yakmak. Türk ve Müslüman halkı öldürerek topraklarından sürüp atmak. Üçüncü meziyetleri birinci ve ikinci meziyetlerini ağlayarak yapmaktır. Yani 214 yılın özetin özeti şudur: ERMENİ DEMEK, AĞLAYARAK ÖLDÜRMEKTİR.

-&-

Ermeniler 24 Nisan gelmeden yıl boyunca hiç durmadan 365 gün çalışıyor. Soykırım suçlarını örtbas etmek için timsah gözyaşları ile “Türkler bize soykırım yaptı” diye yalan ve yaygara yapıyorlar. Biz ne yazık ki Ermeniler bütün bir yıl hiç durmadan tüm dünya ülkelerinde “Türkler 1915 te 1,5 milyon Ermeni öldürdü” diye menfi propaganda yaptıktan sonra, 25 Nisan’da Türkiye’ye hiçbir menfaatı olmayan cılız bir karşı savunma yapıyoruz.

Amerikalı tarih bilimcisi :

“Böyle hiçbir dava kazanılmaz. Savaşı daima saldıran kazanır. Savunma yapmak acziyet ve suçluluktur.” (Prof. Justen McCarthy)

*

Artık Türk vatandaşı olan herkes bilgi edinmeli ve her yerde her gün “ERMENİLER SOYKIRIM SUÇLUSUDUR”, “SOYKIRIMCI ERMENİLER” diye anmalıdır. Sustuk, sustuk, haklı olduğumuz halde haksız olduk.

Yukarıda arz ettiğim gibi, 1200 yıldır Türk düşmanı olan Hıristiyan dünyasının kasten ve inatla atalarımıza bulaştırdıkları dünyanın en iğrenç iftirasına karşı ben elimden geleni yaptım. 150 -160 kaynak karıştırdım. Millî hislerle veya art niyetle değil, tarihin tam ve net gerçeğini bilerek diyorum ki;

TARİHİ İNKÂR EDEN

TARİHİ İLE YÜZLEŞMEYEN

TARİHÇİLERİ KONUŞTURMAYAN

TARİHÇİLER İLE TARTIŞMAYI KABUL ETMEYEN

SOYKIRIM YAPAN VE SUÇLU OLAN

ERMENİLERDİR.

HODRİ MEYDAN. İŞTE KİTABIM MEYDANDA. BUYURSUN KENDİNE GÜVENEN BÜTÜN ERMENİ

PROFESÖRLER, VAR MI İTİRAZINIZ? NEREDE YALAN, VAR GELİN GÖSTERİN.

-Ben laf etmiyorum. Kitap yazdım ortaya koydum. Bu kitapta göreceksiniz ki soykırım suçlusu Ermenilerdir. Bu kitapta Türkler artık sanık sandalyesinde oturan ve savunma yapan bir avukat değildir. Asıl ve gerçek suçlu olan Ermenileri suçlayan bir savcıdır.

TÜRK MİLLETİ. Susma çekinme. Siz de bu kitabı okuyunca artık suçlunun avukatı değil, haklının savcısı olacaksınız. Her yerde “Soykırım Suçlusu Ermeniler “- “Türklere 214 Sene Etnik İmha Yapan Ermenilerdir” diyeceksiniz.

Yeter sustuğunuz. Ermeni adı geçtiği anda nerede olursanız olun; … hemen “Şu Soykırımcı Ermenler

“Dünyanın En Büyük Yalanını Uyduran Ermeniler” - “ Hem Öldüren, hem ağlayan artist Ermeniler”– “ Ağlayarak öldüren ikiyüzlü soykırımcı Ermeniler” diye anacaksınız.

(SÜRECEK)