Çorum Belediyesi tarafından BELTAŞ bünyesinde geçtiğimiz aylarda kurulan HALKET ile Çorum Futbol Kulübü arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Geçtiğimiz yıllarda Çorum Futbol Kulübü’ne BELTAŞ adı altında sponsor olan Çorum Belediyesi, yeni sezonda HALKET adı altında desteğini sürdürecek. Çorum Futbol Kulübü ile HALKET arasında daha önce 1 milyon 750 bin liralık forma reklamı karşılığındaki anlaşmanın imzaları dün atıldı.

Çorum Futbol Kulübü tesislerinde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Çorum FK adına ise Başkan Fatih Özcan katıldı.

Aşgın ve Özcan’ın konuşmalarından sonra imzalar atıldı.

 “ÇORUMSPOR BİZİM GÖZBEBEĞİMİZ”

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, HALKET ile Çorum Futbol Kulübü arasında varılan sponsorluk anlaşması için düzenlenen imza töreninde yaptığı açıklamada her zaman Çorum Futbol Kulübü’nü destekçisi olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın açıklamaları şöyle:

ÇORUM FK BİZİ GENELDE MUTLU ETTİ

Çorumspor bizim gözbebeğimiz olan kurumlardan biri. Çorumspor’un mutluluğu bizi her zaman mutlu etmiştir, üzüntüsü de üzmüştür. Ama genel olarak baktığımız zaman Çorum FK bizi genelde mutlu etmiştir.

Çorum FK’nın şampiyon olduğu sezon Kocaeli’nde ve Adana’da oynana maçlarda onur ve gurur duyduk. Ramazan bayramı münasebeti ile Çorum Futbol Kulübü’nün 2.Lig’e çıkmasıyla o dönem çifte bayram yaşadık. Bu gururu, bu mutluluğu bize yaşatan herkese çok teşekkür ediyorum. 

BİZ HER ZAMAN GEREĞİNİ YAPTIK

Geçen yıl hem bir önceki yılın, hem de o sezonun sponsorluk anlaşmasının gereğini yapmıştık. Bizden önce anlaşılan bedelin ödemesini de gerçekleştirdik.  Geldiğimiz noktada başkanımız ile devamlı irtibat halindeyiz. Çorum FK bizim ortak sevdamız. Başarısı ile onur duyacağımız tek kulübümüz. Bu anlamda da karşılıklı değerlendirme sonunda sponsorluk anlaşmasında mutabık kaldık. 

Daha önce zaten bu sponsorluğun anlaşmasını yapmıştık. Bugün sembolik olarak imzaları atacağız. Başkanımız bize daha önce koronavirüsten dolayı ödemeleri erken yapmamızı istedi. Biz de imkânlarımız doğrultusunda yüzde yüzü belediyemize ait BELTAŞ üzerinden HALKET markası ile sözleşmemizi imzaladık.

ÖDEMELERİ DÜZENLİ OLARAK YAPIYORUZ

1 milyon 750 bin TL olan sponsporluk anlaşmamızı yaptık. 175’er bin liralık 10 taksit olarak da ödemelerimiz devam ediyor. 3 taksiti de ödemiş bulunuyoruz. Kalan 7 taksiti düzenli bir şekilde ödemeye devam edeceğiz. Hatta kulübümüzün ihtiyacı noktasında imkânımız varsa taksit gününden daha önce ödemeye de özen gösteriyoruz.

BİZDEN DAHA FAZLA VEREN OLURSA…

Biz 1 milyon 750 bin göğüs olarak anlaştık. Bizim bu verdiğimiz rakamdan daha fazla veren iş adamlarımız olursa. Biz Çorum FK’nın sırtında da olabiliriz diye düşündük. Çorum FK’nın her zaman arkasında dimdik destek vermeye devam ederiz.

HER ŞEYİ HUKUKİ ZEMİNE OTURTTUK

Geldiğimiz günden itibaren benim vurgu yaptığım birkaç husus vardı. Çorum FK’nın daha da kurumsallaşması, Çorum FK’nın her şeyi ile hukuki zeminin tam olması, Çorum FK’daki ilişki biçiminin resmi formatta olan ve kişilere bağlı olmayan durum arz etmesidir. Bunlardan bir tanesi de şuan içinde bulunduğumuz tesisler. Bilindiği üzere bu tesisler Çorum Belediyesi yaptı. Bu tesisimiz Süper Lig’de bile çoğu takımda olmayacak özellikte ve nitelikte bir tesis. Bununla ilgili olayı resmi boyuta taşımak için ihalesini geçtiğimiz aylarda yaptık.  Şuanda resmi olarak kullanımı Çorum FK’ya verdik. Şimdi bize kimsenin diyebileceği bir şey yok. Araçlar problem oluyordu, bunların da hukuki zeminini oluşturduk.

DESTEK ARTMALI

Çorum FK’nın 1.Lig’e, Süper Lig’e yükselmesini çok arzu ediyoruz. İnşallah uluslararası platformda Çorumspor’umuz Çorum’a nice kupalar getirir. Bu doğrultuda sadece Çorum Belediyesi’nin desteği ile bu noktaya gelmesi pek de mümkün değil. Fatih Özcan’ın fedakârlıkla, arkadaşları ile bu işleri yürüttüğünü biliyorum.  Çorum Belediyesi samimiyetle her zaman arkasında. Ama bu yeterli değil. Ahlatcı Holding gibi firmalarımızın sayısı artması lazım.

ÖZCAN: “BELEDİYE BAŞKANI HER

ZAMAN SAĞDUYULU YAKLAŞTI”

Çorum Futbol Kulübü Başkanı Fatih Özcan, dün HALKET ile düzenlenen sponsorluk anlaşması imza töreninde yaptığı konuşmada, özellikle pandemi sürecinde Belediyenin büyük desteğini gördüklerini söyledi. Özcan, Belediyenin desteği ile sıkıntılı süreçte hiçbir personeli içinden çıkartmadıklarını dile getirdi.

Başkan Özcan, yaptığı açıklamada, “Bugün burada imza törenini gerçekleştirme amacımız şudur:  Bizim heyecanımızdan, sesimizin yüksek çıkmasından dolayı değerli Belediye Başkanımızla zaman zaman problemli dönemlerimiz geçti.  Bu gibi durumlarda başkanımız her zaman sağduyulu yaklaştı.

Pandemi sürecinde benim kulübümde çalışan kimsenin işsiz kalmasını istemiyorduk. 6-7 aydır bize TFF’den ve iddiadan para gelmiyor. Bizim TFF’den şuanda alacağımız 350 bin TL para var, onu da ligler oynanmadı diye federasyon iptal etti.

Bu süreçte futbolcularımızı, personelimizi mağdur etmemek adına başkanımızdan bir ricada bulundum. Pandemi sürecinde Çorum FK’nın adı lekelenmeden üstesinden gelmemiz gerektiğini söyledim. Başkanımız da sağ olsun bizlere destek oldu.

Bu destekle birlikte biz de göğsümüzü kabarta kabarta hiçbir personelimizin işine son vermedik. Hiç bir esnafımıza bir kuruş borcumuz yok. Ben bu yaşananların gölgede kalmasını istemedim. O yüzden böyle bir tören düzenlemek istedim.

Bizler biraz heyecanlıyız. Bizler haftalık yaşıyoruz heyecanımızı. O yüzden hatamız, kusurumuz oluyorsa affola. Başkanımız hakkını helal etsin” şeklinde konuştu. (Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim