AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, yeni stadın birçok tarihi başarıya evsahipliği yapacağına inandığını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile birlikte yapımı büyük ölçüde tamamlanan ve hizmete açılacağı günü bekleyen yeni statta incelemelerde bulundu. Ahmet Sami Ceylan’ın Çorum’a yapılan birçok yatırımda büyük emeklerinin bulunduğunu ifade eden Yusuf Ahlatcı, bu yatırımlardan birinin de yeni stat olduğunu kaydetti.

Futbolun en büyük tanıtım araçlarından biri olduğunun da altını çizen Yusuf Ahlatcı, “Futbol sadece futbol değildir. Bir ilin tanıtımı için gereklidir ve en büyük tanıtım aracıdır. Bu yüzden, futbol kulüpleri desteklenmelidir.

İnanıyorum ki, Çorumspor’umuz bu statta birçok tarihi başarılara imza atacaktır. Buradan tarihe bir not düşmek istiyorum. Çorumspor’umuz, bu statta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi devleri yenecektir. Bizler de buna şahitlik edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çorum Futbol Kulübü’nün Başkan Fatih Özcan’la birlikte Süper Lig hedefine ulaşacağına inandığını da kaydeden Yusuf Ahlatcı, “O coşkulu günleri sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.(Spor Servisi)

Editör: TE Bilisim