Çorum Ticaret Borsası tarafından İskilip ilçesine kurulan satış salonu törenle hizmete açıldı.

Satış salonunun açılış kurdelesini İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı, İskilip Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Uslu, ve zahireciler birlikte kesti.

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Sülük, ilçe ekonomisine katma değer sağlayacak her türlü faaliyeti desteklediklerini belirterek, “Açılışını yaptığımız satış salonunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Satış salonu tüm bölgemize hitap edecektir. Üretim yapan tüm çiftçilerimizi ürünlerini Ticaret Borsası İskilip Satış salonuna getirmeye davet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ise kurum olarak hem üreticilerin hem de tüccarların yanında oldukları söyledi. Naki Özkubat, Günden güne çağın yeniliklerine uygun sistemler kurarak modern borsacılık yapma yolunda gayretlerini sürdüren Çorum Ticaret Borsası’nın, bulunduğu bölgede üretici ile tüketici arasında köprü vazifesi kurarak bölgenin ekonomisine yön veren bir kuruluş haline geldiğini ifade etti.

Satış salonunda gerçekleştirilen ilk alımda fiyatı Başkan Ali Sülük verdi. (İHA)

Editör: TE Bilisim