Gülabibey Mahallesi Yenidoğan 7. Sokak No: 7 adresinde yıllardır faaliyetlerini sürdüren Eminler Pide ve Lahmacun Salonu sahibi Ümit Bolat dedesinden babasına, babasından ise kendisine kalan mesleği üçüncü kuşak işletmeci olarak sürdürdüğünü söyledi.
1950’li yıllarda dedesinin fırıncılık mesleğini yapması ile birlikte bu meslekte büyük bir tecrübe kazandıklarını, babasının devam ettirdiği mesleği 25 yıldır da kendisinin sürdürdüğünü anlatan Bolat, “Fırın ve pidecilikte kalite ve hijyenin önemini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle işimize büyük bir özen gösteriyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
Tüm pide çeşitleri ve lahmacunda düğün, nişan, cenaze, mevlit ve özel günler için toplu siparişleri özel fiyatlarla Çorumlulara sunduklarını ifade eden Bolat, her gün 06.30-18.30 saatleri arasında 50 kişilik salonlarında güleryüzlü personelle hizmetlerine devam ettiklerini bildirdi.
Karışık special pide, patatesli ve ıspanaklı pidede iddialı olduklarını, bölgede daha çok ıspanaklı pidenin tercih edildiğini, Çorum’un diğer bölgelerinden de çok sayıda müşterileri bulunduğunu açıklayan Ümit Bolat, vatandaşların paket servis için 201 01 02 numaralı telefonu arayabileceğini sözlerine ekledi.


(Volkan SINAYUÇ)
 
Editör: TE Bilisim