Ödül töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Dinimizin il emri ‘Oku’. Öğrencilerimiz okuyarak düşünmeye, yazmaya başlıyor. Sadece akademik başarı değil düşünmeyi öğrenmek de önemli. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak kitap desteği konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İl genelinde meslek lisesi öğrencilerinin yaz tatillerini verimli geçirmelerine katkı sağlamak amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Şubesi tarafından oluşturulan komisyon tarafından belirlenen kitaplar (Fatih Harbiye – Peyami Safa Yaban – Yakup Kadri Karaosmanoğlu, Beyaz Gemi – Cengiz Aymatov, Kuyucaklı Yusuf – Sabahattin Ali, Beyaz Zambaklar Ülkesi – Grigory Petrov) öğrencilere duyuruldu.

Belirlenen kitapları okuyarak yapılan sınav sonucuna göre başarılı olan Şehit Mustafa Solak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Melike Bağzık, Buharaevler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Şüheda Uğur ve aynı okuldan Nisanur Bölükbaş’a ödülleri Milli Eğitim Müdürü Büyük tarafından verildi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim