“Dünya Görüşünüzü Değiştirir” sloganı ile Çorumlulara hizmet verecek olan Genç Optik’in açılışı önceki gün saat 14.00’de Gazi Caddesi No: 46/B adresinde yapıldı.

Açılışa Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, CHP İl Başkan Yardımcıları Yüksel Aydemir, Kemal Özcan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere, İl Genel Meclisi Üyesi Yıldız Bek, CHP Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Tahtasız, Sezer Yalçınkaya, Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, ADD Şube Başkanı Uğur Demirer ile çok sayıda davetli katıldı.

Genç Optik’in açılışında en çok dikkat çeken konu ise bugüne kadar bir çok dizi ve sinema filminde oynayan ve Optisyen Sedat Genç’in kardeşleri olan Serdal (Ayçin İnci ile evlenmesi ve boşanması uzun süre gündemden düşmedi) Suzan ve Serkan Genç’in de açılışa katılması oldu.

Vali Kılıç, Milletvekili Ceylan ve açılışa katılan diğer davetlilerin ilgisini çeken oyuncu kardeşler, Sedat Genç’i açılışta yalnız bırakmamıştı. Özellikle birlikte rol aldıkları 2009 yapımı “Büyük Oyun” filmi ile dikkat çeken üç oyuncu Serdal, Suzan ve Serkan Genç konuklarla uzun süre sohbet ederek selfie taleplerini de geri çevirmediler.

Milletvekili Ceylan oyuncu kardeşler Serdal, Serkan Genç ve işletme sahibi Sedat Genç ile birlikte.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim