Öğretmenler ile yaptığı sohbetlerde, Covid-19 salgınına karşı koruyucu ve önleyici tedbirler ile okulda uyulması gereken kurallardan bahseden Sarı 2020-2021 yeni eğitim öğretim yılının herkes için hayırlara vesile olmasını temenni etti. Covid-19 salgın hastalığına karşı İlimiz merkez ve ilçelerdeki tüm okullarda hijyen başta olmak üzere her türlü önlemleri aldıklarını belirten Sarı" İnşallah yeni normal sürecinde okullarımızı hep birlikte eğitim-öğretime açıp yeniden yüz yüze eğitime başlayacağız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Sarı, "Bakanlığımızın belirlediği Covid-19 tedbirlerine uygun olarak hazır olduğu, gerek yüz yüze eğitim, gerekse uzaktan eğitim ile her türlü alanda eğitim öğretime hazırız, öğrencilerimizle buluşuruz" dedi.(Haber Merkezi)

nı çektiği emperyalist güçler arasındaki çelişkilerden yararlanarak paylaşım mücadelesinden pay kapma politikası, bu güçlerin Erdoğan iktidarının yayılmacı emellerini birbirlerine karşı kullanmasına yol açmakta; Türkiye’yi bölgedeki savaş girdabının içine daha fazla çekmektedir.

Pandeminin de ağırlaştırdığı ekonomik kriz nedeniyle işçi-emekçiler daha fazla işsizlik ve yoksulluğa sürüklenirken Türkiye, ülkedeki iktidarın yayılmacı politikalarının bir sonucu olarak 2019 verilerine göre, 20,4 milyar dolar ile gayri safi milli hasılasına (GSMH) göre silahlanmaya en fazla kaynak ayıran 5. ülke durumundadır.

Emperyalistlerin ve kapitalist gericiliğin savaş ve yıkım politikalarına karşı, barış için birlik, mücadele ve dayanışmayı büyütme çağrısıyla işçi sınıfı ve halklarımızın Dünya Barış Günü’nü selamlıyoruz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim