Ziyarette İl Jandarma Komutanı J. Albay Fatih Üstündağ, İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erkan Elfaz Ermiş, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ömer Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, İl Sağlık Müdürü Dr. Metin Öztürk, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ahmet Barış, İl Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan da katıldı.

İlk önce İlçe Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Necmeddin Kılıç, Kaymakam V. Haldun Aksalman’dan ilçe sorunlarını dinleyerek brifing aldı. Buradan ilçede bulunan engelli bakım merkezine geçerek bazı incelemelerde bulunan Vali Kılıç daha sonra ise İlçe Belediye Başkanı Ünal Gevşek’i makamında ziyaret ederek belediyenin sorunları konusunda bilgi aldı.

Ziyaretlerden sonra Belediye Başkanlığı Toplantı Salonu’nda bir değerlendirme toplantısı yaparak ilçeye bağlı köy muhtarlarının istek ve sorunlarını da dinleyen Vali Kılıç, yapılması gereken işler konusunda ilden beraberinde giden daire müdürlerine çözüm ve yapılacak çalışmalar konusunda bazı talimat ve direktifler de bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim