AK Parti Çorum Milletvekili Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu ve Parlementolararası Birlik Türk Grubu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Laçin İlçesi’nde dezavantajlı kişilerin sosyal entegrasyonu ile istihdam edilebilirliklerinin geliştirilmesi hibe programı kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Laçin’de bayan kursiyerler tarafından çiçeklerle karşılanan Ceritoğlu’na, ilçe kadınları yoğun ilgi gösterip “Laçin’de Fırsat Var” projesinin kabul edilmesi noktasında gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür ettiler.

Laçin Halk Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen programda Milletvekili Ceritoğlu Kurt, İlçe Kaymakamı Hasan Taş, Laçin HEM Müdürü Bekir Özdemir, Kursiyer Aynur Küccük ve Kıymet Çam birer konuşma yaptı.

Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutu Fırat, OKA Projesi İl Koordinatörü Özden Özgür Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Otlusekili, İl Genel Meclis Üyeleri ve kursiyerler katıldı.

Kursiyerlerden Kıymet Çam’ın konuşmasının ardından milletvekili için yazdığı şiiri okuması Ceritoğlu’nu duygulandırdı.

Şiir için kursiyere teşekkür eden Milletvekili Ceritoğlu, insanlar tarafından sevilmenin verdiği mutluluğun tarifinin mümkün olmadığını ifade etti.

Yaptıkları hizmetler karşılığında insanların sevgisini kazanmanın kendilerini mutlu ettiğini kaydeden Ceritoğlu, Çorum halkının bu sevgisinin kendilerine güç verdiğini ve bu sevgiye layık olmak için daha çok çaba harcayacaklarını söyledi. (Haber Merkezi)

İŞTE O ŞİİR

Bizim için yolları aştın da geldin,

Kırkdilim demedin düştün de geldin,

Sen bizi sen gibi bildin de geldin,

Bastığın toprağa nur gelir gider,

Senin gibi vekil zor gelir gider.

 *

Helali hoş olsun gurur da naz da,

Ne olur tebessüm etsen biraz da,

Gülmezsen gökyüzü aysız kalmaz da,

Yüzün gibi mehtap zor gelir gider,

Senin gibi vekil zor gelir gider. 

*

Tarifin olmuyor ne kadar yazsam,

Ellerim tutmuyor resmini çizsem,

O güzel yüzünü görmeyen ressam,

Bilmez ki dünyaya kör gelir gider,

Senin gibi vekil zor gelir gider.

Kıymet ÇAM

Editör: TE Bilisim