Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'in daveti üzerine ilçeye gelen Nihat Hatipoğlu, program öncesi İncesu Kanyonu'nu gezdi. Akşam saatlerinde 100. Yıl İlkokulu bahçesinde hazırlanan platformda ilçe halkına seslenen Hatipoğlu, ilgiyle izlendi. Yapılan dini programa Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca, Ortaköy İlçe Müftüsü Erol Köseoğlu ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir'in konuşması ile devam etti. Hatipoğlu’nu ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İspir, “İlçemizin geri kalmışlığını gidermek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” dedi.
Peygamber Efendimizin hayatından örnekler sunduğu konuşmasında hepimizin ortak noktasının Allah ve Hz. Muhammed olduğunu dile getiren Hatipoğlu, “Başka illerin daveti vardı fakat ben Ortaköy insanı ile birlikte olmak için buradayım. Yaşlı kadınları görünce çok duygulanıyorum. O zaman annemi hatırlıyorum. Bugün Ankara'daki patlamada bir çok insanımız hayatını kaybetti. Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah aramıza nifak tohumları ekenlere fırsat vermesin. Hz Muhammed’e (S.A.V) güvenelim. Allah'ın ipine sıkı sarılalım. İzleyenlerin çoğunun kadın olduğunu görüyorum. Kadınların sahiplendiği davalar yerde kalmaz. Dualarınızla destekleyiniz” diye konuştu.
Nihat Hatipoğlu, yaptığı dua ile sevenlerini, dinleyenlerini mest etti. Ayakta alkışlanan Hatipoğlu'na Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Aşdağul Belediye Başkanı Dursun Uzunca ve İlçe Müftüsü Erol Köseoğlu tarafından hediyeler verildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim