Çorumspor yönetimi yanlış üstüne yanlış yapmaya devam ediyor. Şimdide tutturdular Çorum dışından teknik direktör aramaya başladılar. Tabi, artık paraları var.

Daha önceki yazılarımda da yazdım, televizyon programında da sık sık gündeme getirdim. Çorumspor’da ne zaman para olursa yabancı hayranlığı depreşiyor. Ne zaman para biterse o zaman herkes Çorum sevdalısı oluyor. En son, geçtiğimiz sezon başında 850 bin lira para vardı, Sedat Özbağ takımın başına getirildi. Altyapıdan da sadece Ali Koçak kampa götürüldü. İşler ters gitmeye başlayıp paralar suyunu çekince yine Çorum sevdası üzerine türküler tutturdular. Altyapıdan 13 futbolcuyu apar topar profesyonel yaptılar. Yani zorunluluktan Çorumlu çocuklarla yola devam ettiler. Sezon ortasında da paraları olmadığı için takımın başına Halit Kılıç’ı getirdiler.

Gelelim bu sezona. İsmi bizde saklı bir işadamı Çorumspor’a 200 bin lira para bağışladı. Hemen, hem de sözleşmesi sürmesine rağmen Halit Hoca’nın işine son verdiler. Neden? Çünkü artık para var. Zaman kaybetmeden Çorum dışından teknik direktör aramaya başladılar.

Yine söylüyorum. Bu zihniyetle Çorumspor’dan hiçbir şey olmaz. Bu ligde yapılacak hataların telafisi yok. Geçmişten hiç mi ders almıyorsunuz! Mademki kadronun çok büyük bir kısmı Çorumlu futbolculardan oluşuyor, o zaman takımın başına da Çorumlu teknik direktör getirin. Sadece paranız olmadığında mı Çorumlu antrenörler aklınıza gelecek?

Çorum’da antrenör mü yok? Alın size bir isim. Tümer Uzun... Mevcut kadroda altyapıdan profesyonel yapılan tüm futbolcuların antrenörü. Hepsinin özelliklerini tek tek biliyor. Bundan iyi avantaj mı olur. Mevcut durumda en mantıklı isim Tümer Uzun olduğu için adını veriyorum. Yoksa başka antrenörler de var.

 Mademki Çorumlularla Çorumspor’u tek yumruk haline getireceksiniz, o zaman bu takımın antrenörü Çorumlu olmalı. Para olunca yabancı antrenörlere sınırsız imkânlar sunuyor, transferde serbestlik tanıyorsunuz. Aynı imkânları bir de Çorumlu antrenörlere verin, bir de onları görelim. Eğer onlar da bir şey yapamazsa en azından bir dahaki sefere kimsenin söyleyecek bir şeyi olmaz.