“Suskunluğum asaletimdendir! Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım adam mı diye…” Ne güzel söylemiş Hz. Mevlana değil mi? Tarihe not düşülmüş bu muhteşem sözü mümkün olduğunca hayatıma tatbik ederim. Ve mümkün olduğunca kendini bilmez densizlerin her söylediğini duymam bile. Nereye kadar duymam, ta ki haddini aşıp iftira boyutuna varan suçlamalarda bulununcaya kadar. O zaman da haddini bildirmesini gayet iyi bilirim. Bir şey ima etmem. Pat diye söylerim.

Adnan Yalçın meydanın boş olduğunu sanarak bol keseden sallayıp duruyor. Sessizliğimiz karşısında kendini dev aynasında görmeye, bizi korktu sanmaya başladı. Bugüne kadar öyle saçma sapan şeyler yazıp öyle ithamlarda bulundu ki, sadece gülüp geçtim. Aslında eğlenceli de oluyor. Stres atmaya bire bir yazılar yazıyor. Gülmek eğlenmek isteyenler okusun.

Güya ben demişim ki, ben olmadan gazetelerin spor sayfaları dolmaz. Yine ben demişim ki, Çorumspor olmadan sayfayı dolduramıyoruz. Bunu söyleyen de şerefsizdir, söylemeyip uyduran da şerefsizdir.

Yine güya Ömür Soytemiz, Çorumspor Başkanı’ndan özür dilemiş. Bizzat Ömür Soytemiz’in antrenman sahasını terk etmesine engel olan yöneticiyi aradım. Ömür Soytemiz’in kesinlikle özür dilemediğini sadece “Benden büyük olan herkesten özür dileyebilirim ama sen bana küfür ettin, özür dilemem” dediğini söyledi. Bunu, doğru söyleyeceğine inandığım bir yöneticiye daha doğrulattım. Amacın ne, bilmiyorum ama yalan söylüyorsun Adnan Yalçın!

Adnan Yalçın kendisine ana avrat küfür eden yöneticilerle sorununu hallettiğini, buna rağmen bizim hala halledemediğimizi yazmış. Biz o kadar geniş olmadığımız için bizimkisi halledilmiyor. Bizim için ana, baba, bacı, eş, kardeş kutsaldır Adnan Yalçın! Yanlış yapılmış bir şey varsa cezasız kalmaz! Bununla ilgili de yasal süreç devam etmekte ve Çorumspor Kulüp Başkanı adli makamlara ifade vermiştir.

Adnan Yalçın, benim sayfa doldurmak gibi bir derdim hiç olmadı. Oturduğum yerden hiçbir habere gitmeden sayfamı doldurabilecek bilgi birikimine ve tecrübeye sahip olduğumu bana sen de söylemiştin. Ee boru değil tabi 16 yıl oldu. Ama senin var galiba. “Çorumspor yok sayfa dolmuyor. Bari Belediyespor’un antrenmanını alayım” dediğin günleri ne çabuk unuttun.

Hani yazmışsın ya “birileri gergin ortam sever” diye, inan senden başka seven yok. Germe artık ortamı. Her şeyden bir anlam çıkarmaktan vazgeç. Sağa sola saldırmaktan vazgeç. MSN linkimde “Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sananlarla dolu” diye çok anlamlı bir söz yazılı. 2 yılı geçti o yazıyı yazalı. Adnan Yalçın ondan bile kendine pay çıkarttı. Onu bile kendine mesaj olarak algıladı. Düşünün artık gözünü ne kadar kin bürüdüğünü. Yazık!

Ha, bir de ambargoyu biz delmişiz. Külahıma anlat. Çorumspor’la ilgili haber yazmama kararı alındıktan sonra kim hangi yöneticiyle kapalı kapılar ardında ne görüşmüş acaba? Yönetimin açıklaması bize gelene kadar hangi ellerden geçti ona bak bakalım. Ambargoyu kim delmiş görürsün o zaman. Tabi gözündeki o at gözlüğünü çıkartarak. Çorumspor’un mevcut kadrosuyla ilk 10’a oynayacağını iddia ederek birilerine yaranmaya çalışırken taktığın o at gözlüğünü çıkartarak bak ama.

Bizimle birlikte başka bir gazete daha o gün Çorumspor’dan haberler yazdı. Neden onlara da tavır yapamıyorsun, yemiyor mu?

Şunun şurasında sezonun başlamasına kısa bir süre kaldı. Bu yüzdendir ki, yazılan her yazının, söylenen her sözün artık iki kez düşünülüp yazılması ve söylenmesi gerekir. Bu herkes için geçerli.

Ben susuyorum artık, sen ne anlarsan anla… İlle de benimle laf düellosuna girmek istiyorsan, çok çömezsin be…