Çorumspor, sahasında Hacettepe’yi zor da olsa 1-0 yenerek ilk beş yolunda düşe kalka ilerleyişini sürdürdü. Ancak gidişat iyi değil. Daha ne kadar böyle devam eder bilmiyorum. Ama şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, hem sahada, hem de saha dışında işler iyi gitmiyor.

Maçla ilgili söylenecek fazla bir şey yok. İki takım da son derece kötü oynadı. İnanın son zamanlarda bu kadar sıkıcı bir maç izlememiştim.

Düşünün 2.ligde oynuyorsunuz, düşme korkunuz yok. Hatta ilk beşe girip bir üst lige yükselme şansınızı play-off maçlarına taşıma umudunuz var ama tribünde seyirciniz, şeref tribününde yöneticiniz, protokol tribününde idareciniz yok. Ne garip bir durum değil mi? Çorumspor bu kadar mı sahipsiz artık?

Demek ki, Çorumspor’un sahipli olduğuna kendimizi yalandan da olsa inandırabilmek için seçim dönemlerini beklememiz gerekecek. Şeref tribünü ancak o zaman dolacak. Takım da ne zaman kafaya oynarsa tribünler o zaman renklenecek.

Çorumspor son haftalarda çok kötü, kabul. Ama takım iyi oynamıyor diye bu kadar mı yalnız bırakılır, kendi kaderine terk edilir.

Sahada oynanan futbol utanç verici, tribünlerin boş olması ayıp, yönetimin futbolculara bir cep harçlığı verememesi ise günah… Bu kadar ayıp ve günahın içerisinde güzel şeyler ummak sadece hayalcilik olur. Sanırım bu gidişle her şey hayalden ibaret kalacak.