Osmancık Belediyesi tarafından yapılan yeni parkta bulunan 2 katlı kafeterya gerçekleştirilen ihale sonucunda yıllık 72 bin 100 TL’ye kiralandı.
Osmancık Belediyesince D100 Karayolu kenarında bulunan Küllük Tepesine yapılan 10 bin metrekarelik yeni parkın kafeteryası bu gün ihale edilerek kiraya verildi. 130 metrekare kapalı alana ve 250 metrekare açık kullanım alanına sahip olan kafeteryanın ihalesine 8 iştirakçi teklif verdi.
Yıllık 18 bin TL muamman bedelle ihaleye açılan kafeteryaya 132. turda en yüksek 72 bin 100 TL teklif verildi. En yüksek teklifin sahibi ise İsmail Çıplak oldu.

DAHA AÇILMADAN CAZİBE MERKEZİ OLMUŞTU

Osmancık Belediyesi tarafından 3 ay önce yapımına başlanan 10 bin metrekarelik park henüz tamamlanmadı. Ancak açılışı yapılmadan cazibe merkezi haline gelen park şimdiden her gün binlerce kişi tarafından ziyaret ediliyor.
Osmancık’ın en büyük sosyal alanı olan Küllük Tepesi parkının tamamlanması için çalışmalar da hızla sürdürülüyor. Kafeteryanın yanı sıra aile piknik kamelyaları, spor alanı, çocuk oyun parkı, yürüyüş yolları ve botanik bahçelerin olduğu parka süs havuzu da inşa ediliyor.
Parkın Kurban Bayramından önce tamamlanarak açılışının yapılması planlanıyor.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim