2018 bütçesinin görüşmelerinde CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın ‘iktidar dünyanın en iyisini bile yapsa biz karşı çıkarız’ dediğini anımsatan Ceylan, “Oysa biz bu işleri millet için yapıyoruz. Onlar hizmetlerimize karşı duradursun. Onlar Beşiktaş’ın Çarşı grubu gibi her şeye karşı. Oysa biz bu hizmeti tüm Osmancık için getirdik. Hizmette asla ayrımcılık yapmıyoruz. En kısa zamanda Oğuzlar, Mecitözü ve Dodurga da doğalgaza kavuşacak” diye konuştu.

Bu milletin IMF’nin önünde memur maaşı ödemek için bekleyen başbakanları gördüğünü kaydeden Milletvekili Ceylan, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Şu an o günkü Türkiye’den bugün Osmancık’a doğalgaz verdiğimiz günlere geldik. Birileri için hayal olanlar bizler için gerçek oluyor.

Şu an dünyanın en büyük 12’nci ekonomisine sahibiz. Hedefimiz 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer almak. Bunu da hep beraber başaracağız.

Hiç kimse tereddüt etmesin. Osmancık’ın her köşesine doğalgaz gelecek. Hem Osmancık’ın hava kirliliği önlenecek, hem de teyzelerimiz, kardeşlerimiz, bacılarımız kovalarla kömür taşımaktan kurtulacak. Akşam musluklarını açtıklarında sıcak su gelmiş olacak.”(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim