DSİ heyeti yüzde 44 oranında tamamlanan Dutludere Şantiyesi’nde yetkililerden bilgi aldı.


DSİ Genel Müdür Yardımcısı Turkay Özgür’e Osmancık ziyaretinde DSİ Proje ve İnşaat Daire Başkanı Kaya Yıldız, DSİ 5. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Bölge Müdür Yardımcısı Şeref Dağdelen, DSİ Çorum 54. Şube Müdürü Murat Şerbetci ve teknik heyet eşlik etti.

Genel Müdür Yardımcısı Özgür ve beraberindeki heyet Osmancık programı kapsamında yapım çalışmaları devam eden Dutludere Sulaması ile Kızılırmak Islah Projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgiler aldılar.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı makamında ziyaret eden heyetle Kızılırmak Sahil Projesi’yle ilgili genel bir değerlendirmede bulunuldu. İlçenin DSİ yatırımlarından hakkını aldığını ifade eden Başkan Hamza Karataş, ilçeye gösterilen özel ilgiden dolayı Genel Müdür Yardımcısı Özgür ve heyete teşekkür etti.

Osmancık Dutludere Şantiyesi’nde yüzde 44 oranında tamamlanan inşaatla ilgili bilgi alan heyet buradan da Obruk Barajı’na geçti. DSİ 5. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı DSİ 54.Şube Müdürlüğü kontrolünde devam eden işlerden olan Oğuzlar Baraji inşaatını da inceleyen heyet daha sonra ilimizden ayrıldı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim