Çorumspor, rakiplerine puan ve umut dağıtmaya devam ediyor. Turgutluspor karşısında, hem de kendi sahasında aldığı farklı yenilgi ile de Tokatspor ve Kocaelispor’la birlikte düşme hattında yer aldı. Üst üste alınan yenilgilerin alışkanlık yapmış olması ve büyük bir hızla tükenişe doğru gitmesi endişe verici.

Çorumspor’un başarılı günlerinde, şeref tribününde yer bulmak mümkün olmazken, bu zor günlerinde yalnızlığa terk edilmesi ve şeref tribünün bom boş kalması üzüntü verici.

Turgutluspor maçını az sayıda seyirci izledi. Çorumspor’un önceki yıllarında yaptığı çift kalelerini bile bundan fazla taraftar seyrediyordu.

Çorumspor gol atmaktan çok yememek için mücadele ederken, ilerine Özkan’ı yalnız bırakarak savunma ağırlıklı bir futbol sergiledi. Konuk Turgutluspor, tecrübeli ve fizik gücü yüksek futbolculardan kurulu bir takım. Maçın ilk dakikalarından itibaren kontrolü tamamen ele geçirerek sağlı sollu organize kanat atakları ile Çorumspor kalesinde gol aradı. Aradığı golü de 12. dakikada Ömer’le buldu. Ayağa paslarla oyunun kontrolünü elinde tutup ilk yarıyı 1-0 önde kapattılar.

İkinci yarıda Teknik Direktör Sedat Özbağ, stoper Ömür’ü forvete alarak başladı. Bu da yeterli olmadı. 50. dakikada Emrah’ın yumrukladığı topun kısa düşmesi ve Caner’in de gol yapmasıyla Çorumspor’un gardı düştü. Bu dakikadan sonra konuk takım iyice rahatladı. Oyunun kontrolünü tamamen ele alarak Çorumspor’u adeta ezdiler. 77’de Hüseyin, 79’da Erhan Namlı ve uzatma dakikalarında da Barış’ın attığı gollerle sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldılar. Bu skor, Çorumspor’un son yıllarda aldığı en farklı yenilgi olarak kayıtlara geçti.

Çorumspor, koskoca 90 dakikayı tek pozisyonla kapattı. O pozisyondan da Ömür’le yararlanamadı.

Mevcut yönetimin Çorumspor’a hiçbir şey veremeyeceği, lisansları çıkartamayacağı artık gün gibi ortada. Yapacağı en iyi şey, kulübün anahtarını bir an evvel Vali ve Belediye Başkanına vermek olacak. Yoksa yarın çok geç olacak.