Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için bugün Sungurlu’ya gidecek olan Vali Çiftçi, ilçede iade-i ziyaretlerin yanı sıra bazı yatırımları inceleyecek.

İlk olarak Kaymakam Mitat Gözen’den ilçe hakkında brifing alacak olan Vali Çiftçi buradan HİTÜ Sungurlu Meslek Yüksekokulu’nun yeni kampüsüne geçecek. KYK öğrenci yurdunda da incelemelerde bulunacak Vali Çiftçi, daha sonra Adalet Sarayı’nda Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yasin Uğurer’e iade-i ziyarette bulunacak. Yeni yapılan Sungurlu T tipi kapalı cezaevi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Belediyeyi ziyaret edecek olan Vali Çiftçi, daha sonra Şehit Aileleri Derneği’ne geçecek.

Vali Çiftçi, Öğretmenevindeki yemeğin ardından ise İlçe Özel İdare Konferans Salonu’nda yapılacak değerlendirme toplantısına başkanlık edecek. Sungurlu Ticaret Borsası’nı ziyaret edecek olan Vali Çiftçi, daha sonra Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere’nin ilçedeki ailesini de ziyaret edecek. Vali Çiftçi, TSO ziyaretinin ardından Sakarya eski Valisi hemşehrimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun ailesini de ziyaret edecek.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim