MHP Sungurlu İlçe Başkanı Şahin, Ataşehir Esatpaşa Kız İmam Hatip Lisesi Müdürü Selami Yalçın’ın ülkücülerle teröristleri yan yana listelediği bir toplu mesaj attığını ifade ederek “Kimse ülkücüleri teröristlerle yan yana getiremez” dedi.

Yasin Şahin, okul müdürün “MTV'ye yapılan zamma getirilen eleştiriler zinanın suç sayılmamasına, dibe vuran ahlak erozyonuna, ihmal edilip PKK, FETÖ, ÜLKÜCÜ, ATEİST, DEİST örgüt, ideoloji ve akımlara terk edilen gençliğe göz yumulmasına, yöneltilmediğinde partiye en büyük kötülük yapılmış demektir” şeklinde bir toplu mesaj attığını belirtti.

Mesajda ülkücüleri teröristlerle yan yana getiren müdüre sert tepki gösteren Şahin, şunları kaydetti: “Meclis kürsülerinde FETÖ’ye kimlerin kocaman dilini uzatıp yaladığını, kimlerin PKK’ya kundakçılık yaptığını hepimiz biliyoruz. Senin gibi antilopların içerisinde bulundurduğu PKK- FETÖ seviciliğini de çok iyi biliyoruz. Dünün senin gibi FETÖ’cüleri bugün bu şekilde sözler sarf ederek ruhunuzdaki ihaneti saklayamazsınız. Eminim elinize geçebilecek ilk fırsatta devlete bıçak vuracaksınız. Ama ülkücüler bu aziz topraklar da nefes aldığı sürece senin gibi konuşanlara fırsat vermeyecektir.

Ülkemiz sınırları içerisinde bulunan Esatpaşa Kız İmam Hatip Lisesi sözde müdürü Selami Yalçın denilen gaflet içerisine düşmüş, şahsiyeti satılmışa ve bu ayarsız gibi düşünenlere uyarımızdır. Sanal ortamlarda bölücü örgütlerle ‘ülkücü’ kavramını yan yana kullanma ahmaklığını gösteren, beyni örümcek tutmuş bu eğitimsize ve bu şekilde cürette bulunacak herkese haddini her platformda bildireceğimiz kamuoyuna duyurulur. "

Yasin Şahin, bu müdürün derhal görevden alınması için Milli Eğitim Bakanlığına çağrıda bulundu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim