Sungurlu Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan bir fabrikada üretilen kapılar 5 yıldızlı otellerin odalarında kullanılıyor.
Derya Mobilya Dekorasyon firması sahibi Cemal Atay, yaptığı açıklamada, OSB’de 1350 m2 kapalı olmak üzere toplam 5 dönüm alanda kurulu fabrikalarında kapının yanı sıra mobilya çeşitleri ürettiklerini söyledi.
3 yıl önce kurdukları fabrikada 16 kişinin çalıştığını anlatan Atay, Türkiye’de çok sayıda 5 yıldızlı otelin kapısını fabrikalarında ürettiklerini, bunun yanı sıra özel üretim kapılarının Çorum Valiliği, Sungurlu Kaymakamlığı ve belediyesinin makam odalarında kullanıldığını ifade etti.
Yılda 20 bin adet kapı üretme kapasitesine sahip fabrikalarında her türlü özel üretim kapı yapabildiklerini vurgulayan Atay, kapının yanı sıra mutfak dolabı ve çeşitli mobilyalarda fabrikalarında üretildiğini aktardı.
Atay, Sungurlu şehir içerisinde ve Manavgat’ta fabrika satış mağazalarının bulunduğunu belirterek, ilerde fabrikada kapasiteyi ve çalışan sayısını artırmayı hedeflediklerini bildirdi.
(Recep Şeyhoğlu)
Editör: TE Bilisim