Şehit Aileleri ve Terör Mağdurları Derneği Başkanı İdris Yazdıç’ın 8 Ekimde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesi nedeniyle 26 Ekimde dernekte olağanüstü seçimli kongre yapıldı.

Dernek binasında düzenlenen kongrede Murat Bağıröz başkanlığa seçilirken yeni yönetim kurulu üyeleri Seyfi Keyvanoğlu, Murat Karama, İsmail Turan ve Selami Kanat'tan oluştu. Derneğin denetim kurulu üyeleri ise Hilmi Oğlakcı, Abdullah Kızılarslan ve Metin Perdal oldu.

Dernek Başkanı Murat Bağıröz ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret etti. Vefat eden eski Başkan İdris Yazdıç’a başsağlığında bulunan Başkan Bağıröz, bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı dernek yönetimine teşekkür etti.

Öncelikle en kısa zamanda yönetimi toplayarak derneğin ismini değiştireceklerinin altını çizen Bağıröz, derneğin adını Sungurlu Şehit ve Gazi Aileleri Derneği yapacaklarını söyledi. Bağıröz, yeni yönetimle birlikte kamu kurum ve kuruluşları başta olmak üzere tüm ilçe halkının desteği ile şehit ve gazi ailelerinin sorunlarının ve ihtiyaçlarının giderilmesi için daha aktif çalışacaklarını vurguladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim