İç Anadolu’yu Karadeniz bölgesine bağlayan Ankara-Samsun karayolu üzerinde bulunan Sungurlu, modern yol boyu dinlenme tesisleri ile yolculuk yapan vatandaşların mola verdiği ender yerlerden biri konumuna geldi. Ankara-Samsun karayolunda hizmet veren modern tesislere Koçaklar Dinlenme Tesisi de eklendi.
Sungurlu - Çorum karayolu 8. kilometrede hizmet veren Koçaklar Dinlenme Tesisi İşletmecisi Halit Koçaker, 2 ay önce hizmete giren tesiste modern, temiz ve güler yüzlü personelle hem ilçe halkına hem de Ankara-Samsun karayolunu kullanan vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi.
Tesisin modern ve temizliğinin yanı sıra yemek çeşitleri ile ön plana çıktığını anlatan Koçaker, Güneydoğu’dan özel olarak getirilen aşçılar ile Mersin usulü saç tava, Adana, Urfa, Zırh kebabı gibi çeşitlerin yanı sıra 18 çeşit köy kahvaltısıyla Güneydoğu mutfağını müşterilerinin damak tadına sunduklarını kaydetti.
Tesisin 20 personelle 24 saat hizmet verdiğini ifade eden Koçaker, 400 kişilik restoran ile her türlü düğün, nişan gibi özel günlerin yanı sıra toplantı organizasyonlarının da yapılabileceğini söyledi.
Önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan 32 oda ve 82 yataklı otel ve kır düğün bahçesi ile hizmet alanını genişleteceğinin altını çizen Koçaker, “Memleketime böyle güzel bir tesisi kazandırmanın gururunu yaşıyorum. Tesiste önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan otel ve kır düğün bahçesi ile çalışan sayısını artıracağız. Tesisimizde yatırımlarımızı tamamladıktan sonra turizm belgesi almak içinde başvurumuzu yapacağız. Gerek ilçe halkına gerekse diğer müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.” diye konuştu.



(Sungurlu Gündem)

Editör: TE Bilisim