MHP İlçe Başkanı Şahin, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Semih Şahin, Hacı İhsan Ümit Ulusaloğlu, Hulusi Muslu, Haşim Murat Uzar, Nuh Yalınkılıçlı, İsmail Üstün, Oktay Can, Ömer Karaman, Okan Oran, Abdullah Maraşlı, Kazım Koca, Rıfat Dağaşan, Rıdvan Kendirci, Ramazan Erayhan, Sacit Erzurumluoğlu, Rıfat Dağaşan, Muzaffer Gellerli, Bekir Özdek, Rüstem Baysal ve Burhan Gülce ile birlikte TSO Başkan Adayı Behiç Akkaş’ı ziyaret etti. Ziyarette Yasin Şahin Sungurlu TSO seçimlerinde Behiç Akkaş’ın yanında olduklarını beyan ederek, başarılar dilediler.

MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin, Sungurlulu işadamı Akkaş’ın TSO başkan adayı olmasının isabetli bir karar olduğunu belirterek, MHP Teşkilatı olarak Behiç Akkaş’ın yanında olduklarını açıkladı. Sungurlu TSO’nun bugüne kadar ilçenin büyümesi için her hangi bir varlık gösteremediğine dikkat çeken Şahin, Ticaret ve Sanayi Odasının yönetiminde değişimin olmasının artık zorunluluk haline geldiğini kaydetti.

Behiç Akkaş’ın TSO Başkanı olması halinde gerek ekibi, gerek projeleri, gerekse vizyonu ile başta odada olmak üzere ilçede önemli bir değişim rüzgarı eseceğine inandığını anlatan Şahin, TSO’da yaşanacak değişimle birlikte ilçenin önünün açılacağını ve hem ekonomik hemde sosyal anlamda ilerleyeceğine dikkat çekti.

Behiç Akkaş, ziyaretlerinden ve desteklerinde dolayı MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim